Derin İman Sahiplerine Has Lüks: SEVGİ
İSTANBUL’UN NURU GELDİ
Bir devrin sonu
Abdülkadir Geylani Hazretleri insanı Allah sevgisine ulaştıran iki yolun nübüvvet ve vilayet yolu olduğunu vilayet yolunun Hz. Mehdi (a.s.) ile sonlanacağını şöyle ifade etmiştir
Fedakarlık
Sayın Adnan Oktar'ın birlik mesajları hayata geçiyor
Temmuz 09 2018, 01:12
Temmuz 09 2018, 00:11
Haziran 17 2018, 20:22
Nisan 02 2018, 16:33
Mart 28 2018, 01:36
Mart 03 2018, 23:38
Aralık 19 2017, 23:40
Aralık 19 2017, 22:58
Öfkeyle bakıldığında dağ gibi iyilikler görünmez.
MEHDİYET DÖNEMİNDE DAMLA KAN AKMAYACAK. SEVGİ KARANLIĞI BOĞAR. Mehdiyette halka ve devletlere baskı olmayacak. İnsanlar tam anlamıyla özgür olacaklar.
Türk İslam Birliği kurulduğunda tüm ülkeler yine ayrı devlettir. Ama halkta öyle bir Hz. Mehdi (as) sevgisi oluyor ki, bir arada oluyorlar. Topluca Hz. Mehdi (as)’ın söylediklerini yapıyorlar. Ve bunu sevgiyle yapıyorlar. MEHDİYET; SEVGİNİN, COŞKUNUN BAYRAM HAVASINDA DÜNYAYA HAKİMİYETİDİR.
HZ. MEHDİ (a.s) MÜSLÜMANLARI KORUYAN SEVGİ ÖĞRETMENİDİR, MUHABBET ÖĞRETMENİDİR. Hz. Mehdi (as)'ın muhabbetiyle insanlar coşacaktır. Hz. Mehdi (as) mutlaka adaletle hükmeder. HZ. MEHDİ (a.s) AHKAMDA MASUMDUR, MUTLAKA DOĞRU HAREKET EDER.
İnsanların büyük bir bölümü gece gündüz kavga ruhu içinde oluyorlar, kimseyi sevmiyorlar. Takım tutar gibi mürşit takip edilmez, herkese sevgi duyulur. Ben, tüm cemaatleri, tüm grupları çok seviyorum. MÜSLÜMANLAR BİRBİRİNİ SEVMEZSE CENNETE GİREMEZLER. Cennette bize “hangi cemaate mensupsun” diye sorulmayacak. CENNETTE KARDEŞ OLACAKLARIN, BURADA DA KARDEŞ OLMALARI GEREKİR. Cennette sevgi insanları gidecektir.
Şeytan insanlara güzelliği zor gösteriyor. Sevgiyi zor gösteriyor. Nefreti, sevgisizliği ise kolay hale getiriyor. Bu şekilde insanlar, en zor şeyi kolay, en kolayı zor görmeye başlıyorlar. Oysa Allah Kuran’da, “seni kolay olanda başarılı kılacağız” diyor.