Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri diyor ki: ''Hz. Mehdi (A.S)'ın alametleri zuhur etti''


Mehdi (a.s)’ ın  demek bu mesele ciddi bir mesele gelip gelmediğinin alameti nedir ?

Biz gönül verdigimiz için vazifeli olduğumuz için bu hususta emir aldığımız için emire binayen Mehdi (a.s)’ı anlatmaya başladık. Emir üzerine  o günden bugüne altı aydır ölüm tehditlerinin haddi hesabı yok altı ayda altı bin tane olmuştur.  Binaları yakarız tekkeleri yakarız belki altı bin taneyi geçmiştir. Şunu yaparız böyle yaparız o ayrı  gel bizim şeyhimizi ilan ette. Mehdi olarak sana şunları verelim o teklifler  yine ayrı kim ne yaparsa yapsın hak yerini bulacaktır.

MEHDİ A.S HAYATTADIR         

Mehdi (a.s) hayattadır. Alametlerini sormuş kardeşim  gelip gelmediginin alameti nedir. Obeni çok üzdü ziyadesi ile üzdü. Hiç yaşamıyor musunuz siz bu alemde başka bir yerde misiniz.

70 senesinden belli neler olduğunun  hiç birinin farkında değil misiniz? 80’li senelerde ülkemizde yaşanan olaylardan İslam devleti İslambol  İstambul’da olan olaylardan haberiniz yok mu? Doğudaki olaylardan  batıdaki olaylardan Afganistan savaşlarından İran-Irak savaşlarından  Kuveyt’in yakılmasından  Peygamber (a.s)’ın hadis şeriflerini hiç bilmiyor musunuz?  Fıratın suyunun durdurulmasından altından dağların meydana çıkmasından kara altın çıktı beyaz altın çıktı. Kuyruklu yıldız çıktı. Bütün bunların hepsi yaşandı.. Kabe baskınları oldu hiç haberiniz yok mu bunlardan daha hangi alamet bunlar sadece bir haber mi ?  Filistini de umursamassınız  alıştınız çünkü alıştırdılar  olaylarıda alıştırdılar.  Hiç birini takip etmiyor musunuz?  Biz son zamana doğru geldik diye bağırıyoruz. Efendimiz (a.s)  buyurmadı mı kıyamete yakın hiçbir şey gizli kalmayacak.  Gizli ne kaldı ? İsa a.s inecek  diyorsun onun vaktinin geldiğini söylüyorsun 12 sene içerisinde şu önümüzdeki on muharrem ve oniki muharrem içerisinde on sene oniki sene içerisinde İsa (a.s) gelecek arkasında namaz kılacak  bazı şeyler göreceğiz diyor.

MEHDİ A.S KENDİNİ HİSSEDİYOR, BİLİYOR

Mehdi a.s kendini hissediyor biliyor.  Allah nasip eder o güne yetişirsem Mehdi (a.s)’ı ilk destekleyip ilan edenlerden birisi de ben olacağım inşaALLAH! onun için uğraşıyorum. Sizler  nasıl bunları bilmiyorsunuz da  daha gelip gelmediğinin alametlerini onun için yan gelip yatıyorsunuz.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler