Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri 15 Ocak 2011 tarihli sohbetinde vaktin sahibi olan Büyük Mehdi'nin üç büyük vazifeyi birden yapacağını anlatıyor.

Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri, Büyük Mehdi'nin üç görevinden birinin materyalist-darwinist felsefeyi yıkmak olduğunu ve Hz. Mehdi (as)'ın İstanbul'dan çıkacağını anlatıyor.


Ahir zamandayız. Mehdi (as)’ın zamanındayız. Geçtiğimiz Berat gecesinde kurşun namludan çıktı dedim size. Saat çalışıyor, sen uyusan da uyanık da olsan, o devamlı ilerliyor. Tarih de durmadan gidiyor. Tecelliye az kaldı. Yarın çıkıp gelse, Mehdi (as) kendini ilan etse çoğunuz tatmin olmayacaksınız. Neden? Çünkü sizin şeyhiniz değil de ondan veya sizin imamınız değil de ondan. Herkes kendisinden bekliyor. Herkes kendi mürşidini, kendi şeyhini vaktin Mehdi’si olarak görebilir ama o nuru tecelli edecek olan Resullullah’ın varisi olan Mehdi (as)’ın sıfatları vardır. Yapmış olduğu işler vardır. Elbette bizler de, her bir cemaat büyük hizmetler yapıyor. Her bir cemaat işin bir tarafını tutmuş ki, hakikaten gıpta edilecek, hayret edilecek derecede süper hizmetler var. Yok diyemeyiz. Kimisi siyasi yönde yapıyor. Kimisi Kuran yönünde hizmetini yapıyor. Kimi sünnet yönünde hizmetini yapıyor. Kimisi fakir, fukarayı doyuraraktan yapıyor. Kimi irşad.... Hepsi yapıyor. Hepsi de yapıyor. Ama VAKTİN SAHİBİ OLAN ZAT, ÜÇ BÜYÜK VAZİFEYİ BİRDEN YAPACAKTIR . Teslim olmak yetmiyor. Bir de ona talebe olma sıfatını elde edebilmeliyiz. Çünkü Resulullah (sav) hadis-i şerif’inde buyuruyor ki: “Mehdi (as) ın askerleri akıllıdır, tedbirlidir ve terbiyelidir” buyuruyor.

ŞEYH AHMET YASİN HAZRETLERİ BÜYÜK MEHDİNİN ÜÇ GÖREVİNDEN BİRİNİN MATERYALİST-DARWİNİST FELSEFEYİ YIKMAK OLDUĞUNU ANLATIYOR.

Hala aynı eğitim var. Ateist, materyalist, komünist, dinsiz. Hala aynı eğitiyorlar. Hala Darwin teorisinden “Sen bir böcektin, suyun içindeydin, şöyleydin, böyleydin. Adam oldun, insan oldun, bilmem ne oldun. Atan maymundan geldi” diyor, hala diyor. Bunun yanlış olduğu çıktı işte. EVRİM TEORİSİNİN YANLIŞ OLDUĞU İSPATLANDI. Bu hizmetler arasında en büyük hizmetlerden bir tanesidir; Allah’ın varlığını tevhidi ispattır. Cemaatler içinde yapılan hizmetlerin nasıl farkı var dediysem, bu hizmet farkı o kadar büyüktür ki akıllara durgunluk verir. Önemli bir hizmettir. Bugün Müslümanım diyen insanlar dahi onları alıp okumamışlar, bilmiyorlar. Bilmedikleri için de iki kişi gelse, münafıklık edip kalbine birşey soksa” acaba öyle miydi?” Yahu nasıl” acaba öyle mi”? Ne demek” acaba öyle mi?”

ŞEYH AHMED YASİN HAZRETLERİ: “VAKTİN SAHİBİ BİZDEN ÇIKACAK, İSTANBUL’DAN ÇIKACAKTIR.”

Cenab-ı Allah bizi uyandırsın. Şeytanın ve deccalin üzerinde etkili olarak bırakmış olduğu o sihirleri ve büyüleri dağıtsın. Bir an önce Vaktin Sahibine ulaştırsın. Ne kadar şükretsek azdır. Çünkü vaktin sahibi bizden çıkacak. “HZ. MEHDİ (AS), İSTANBUL’DAN ÇIKACAK” Allah’a ne kadar şükretsek azdır ki Cenab-ı Allah bir an önce o zatı tecelli ettirsin. Hepimizi onun manevi çadırı altında toplasın. Bizler , onları tanıyoruz. Bizler, onları biliyoruz. Bizler ona ve onun talebelerine dua ediyoruz. Vazifemiz ve görevimiz o. Ve inşaAllah Cenab-ı Allah bizleri onlara talebe etsin , dua ediyoruz. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler