Şeyh Ahmed Yasin Hazretleri, 2011'de yaşanan büyük olayların Hz. Mehdi (a.s)'ın çıkış alametleri olduğunu anlatıyor.


Evet bu olaylar Mehdi (as)'ın zuhurunun veya çıkış alametleri olarak değerlendirilir mi diyen bir soru. Evet. Deminden beri anlatıyoruz ki bu olaylar tamamiyle Mehdi (as)'ın çıkışının alametleridir. İnsanın gözünün içine girercesine olaylar cereyan ediyor insanlar bunların farkında değiller.

Resulullah (sav) efendimizin rivayet etmiş olduğu, söylemiş olduğu hadisi şeriflerden 500'e yakını ki bunlar 1400 senedir tecelli etmemiş yani özel olarak bekletilmiş bütün İslam alimlerinin takip ettiği hadislerdi ki 1980 senelerinden, 79'larda, 78'lerden itibaren ardı ardına öyle bir tecelli etti ki Fırat'ın suyunun tutulmasından kuyruklu yıldızın geçmesinden, İstanbul'daki yangınlardan, Doğu'daki, Batı'daki savaşlardan İran-Irak harplerinden, Talikan'ın olmasından... Afganistan'ın.

Bunlar hepsi yaşandı. Hala bunun farkında değilse Müslümanlar hakikaten çok acayip bir mesele Demek ki şeytanın ve deccalin sihri ve büyüsü hala üzerlerinde güçlü bir şekilde. İyice bağlamış onları. Uyanmaları gerekir. Bu hususta da defalarca size söyledim, Sayın Adnan Oktar Hoca Efendi o hususta mezun edildiği belli ki, hiç kimsenin takati yetmez her gün 4 saat Mehdi (as)'ı anlatmaya oradan da dinleyebilirsiniz, bakabilirsiniz. Uyanın.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler