İslam’a Karşı Deccalin En Büyük Ordusu Yobazlar (2. Bölüm)

 

 


 

İSLAM’A KARŞI DECCALİN EN BÜYÜK ORDUSU YOBAZLAR

(2. Bölüm)

YOBAZLIK DÜNYAYI CEHENNEM GİBİ YAPACAK BİR ZİHNİYETE SAHİPTİR

Önceki bölümde açıkladığımız gibi yobazlık Kuran’dan ve Peygamberimiz (sav)’in Kuran’ı tefsir ettiği ve yaşadığı halinden bambaşka bir İslam inancına sahiptir. Yobazlıkta, Kuran ve sünnet değil hurafeler ve bidatler esastır. Ancak yobazların çok önemli bir özelliği vardır; o da İslam adına ortaya çıkmalarıdır. Fakat sevgisizdir, ruhu kapkaradır, bağnaz ve anlayışsızdır. Her türlü güzelliğe, estetiğe, sanata, bilime düşmandır. Hayata düşmandır; neşeye, sevince, mutluluğa düşmandır. Dolayısıyla bu zihniyetin hakim olduğu dünya adeta cehennem gibi sıkıcı ve karanlık olur. 

Peygamberimiz (sav) de ahir zamanda yobazlığın çok önemli bir tehlike olduğunu hadis-i şeriflerinde haber vermiştir:

İLİM, ALİMLERİN KALDIRILMASI (Vefat etmeleri, Allah’ın Katına alınmaları) İLE ORTADAN KALKAR. ORTALIKTA HİÇBİR ALİM KALMAZ. NİHAYET İNSANLAR CAHİLLERİ REHBER VE ÖNDER EDİNİRLER; MESELELERİNİ ONLARA SORARLAR. ONLAR İLME DAYANMADAN HALKA FETVA VERİR; HEM KENDİSİ SAPAR VE HEM DE HALKI SAPTIRIR.” (Buhari, nr. 100, 7307; Müslim, İlim 13 (nr. 2673); Tırmizi, İlim 5 (nr. 2652))

ADNAN OKTAR: Yobaz takımının yaptığı tahribat dinsiz, ateistin yaptığı tahribatın yanında kıyaslarsak dinsiz, ateist birse, onlar milyon tahribat yapıyor. İnsanları dinden soğutan yobaz takımıdır. (05 Kasım 2011 tarihli A9 TV sohbetinden)

İmam Rabbani Hazretleri de Müslümanlara cahil sözde alimlerin peşinden gitmemeleri gerektiğini şöyle öğütlemiştir:

“DÜNYALIK PEŞİNDE OLAN DİN ADAMLARININ SÖZLERİNİ DİNLEMEK, KİTAPLARINI OKUMAK ZEHİR YEMEK GİBİ ZARARLIDIR. KÖTÜ DİN ADAMLARININ ZARARLARI BULAŞICIDIR. CEMİYETLERİ BOZAR, MİLLETLERİ PARÇALAR. ...” (47. Mektup)

Görüldüğü gibi, İmam Rabbani yobazlar için “Onların sözlerini dinlemek zehir yemek gibi zararlıdır” diye Müslümanları uyarmıştır.

KURAN, YOBAZLIĞA KARŞI İLMİ SAVAŞ AÇMIŞTIR
 

Kuran; yobazlığın getirdiği her türlü belaya, mutsuzluğa, zulme, sevgisizliğe, bağnazlığa, öfkeye, kan dökücülüğe karşıdır. Kuran’a ve Peygamberimiz (sav)’in hayatına dayalı İslam dini, YOBAZLIĞIN TAM OLARAK TERSİDİR. İslam; sevgi, barış ve dostluğu öğütler.
Kuran'da Rabbimiz yobazlığı savunan, dini hurafelerle karıştırmaya ve yaşanmaz hale getirmeye kalkan, Allah adına insanları aldatmaya çalışan bu zihniyetteki kişileri tanıtmaktadır:

Onlardan öyleleri vardır ki, dillerini Kitab'a doğru eğip bükerler, siz onu (bu okur göründüklerini) kitaptan sanasınız diye. Oysa o kitaptan değildir. "Bu Allah Katındandır" derler. Oysa o, Allah Katından değildir. Kendileri de bildikleri halde Allah'a karşı (böyle) yalan söylerler. (Al-i İmran Suresi, 78)

YOBAZLIKLA İLMİ MÜCADELE MÜSLÜMANLAR İÇİN BİR İBADETTİR

 

Çünkü müşriklerle ilmen mücadele etmek Kuran’ın emirlerinden biridir. Kuran’da ‘müşrik’ diye geçen topluluğun diğer adı ‘yobaz’dır. Allah Kuran’da müşriklerin –haşa- Kuran’ı yetersiz gördüklerini ve kendilerinin uydurdukları batıl bir dine uymak istediklerini haber verir. Bu yüzden yobazların en büyük mücadeleleri aslında Kuran ahlakına karşıdır. Yobazlar kendileri Kuran’dan uzak durdukları gibi insanları da olabildiğince Kuran’dan uzaklaştırmak isterler.

 

 

ADNAN OKTAR: Yobazları biz kendi sistemleri içerisinde etkisiz hale getirdik. En önemli konu, deccaliyete karşı mücadele ederken, iki kolun ikisini de ilmen, fikren kırmaktır. Dinsizlik kolunu da kırmak, yobazlık kolunu da kırmak; biz her iki kolu da ilimle kırdık. Ayette Cenab-ı Allah; “Ebu Leheb’in, iki eli kurusun” (Mesed Suresi, 1) diyor. Biz deccaliyetin iki elini de kuruttuk, inşaAllah. Her iki eli de şu an mefluç vaziyette, felç oldu, inşaAllah. (31 Ağustos 2011 tarihli A9 TV sohbetinden)

 

Gerçek İslam ve Müslümanlık Allah'ın Kuran'da bildirdiği, Peygamberimiz (sav)'in tefsir ettiği İslam'dır. Müslümanlar, bazı yobazların hurafelerine ve uydurma izahlarına göre değil, Kuran'a ve Peygamberimiz (sav)'in sünnetine göre yaşamakla yükümlüdürler. ÖLÇÜ HURAFELER DEĞİL, ÖLÇÜ KURAN VE SÜNNETTİR. Asrı Saadet döneminde, Kuran'a ve Peygamberimiz (sav)'in hayatına göre yaşanan İslam gerçek İslam'dır. PEYGAMBERİMİZ (SAV)'İN ÇOK ŞEFKATLİ, SEVGİ DOLU, KORUYUCU, ASİL, SANATA, ESTETİĞE, GÜZELLİĞE, TEMİZLİĞE, NEZAKETE ÇOK DEĞER VEREN HAYATI HER MÜSLÜMAN İÇİN EN MÜKEMMEL ÖRNEKTİR.

 


DEVAMINI GÖSTER