Mesih Deccalin çıkış alameti: Ahir zamandaki büyük kuraklık

Karbondioksit oranı artıyor, okyanuslar ısınıyor, buzullar eriyor, deniz seviyesi yükseliyor, orman yangınları artıyor, buzul tabakaları parçalanıyor, göller küçülüyor, kurak dönemler uzuyor, ırmaklar kuruyor. Buzullar, eskiye oranla, altı kat hızla okyanuslara kayıyor. Kış sıcaklıkları artıyor, ilkbahar erken geliyor, sonhabar gecikiyor, bitkiler erken çiçek açıyor, göç dönemleri değişiyor, yaşama alanları farklılaşıyor,kıyı şeritleri erozyona uğruyor, mercan resifleri ağarıyor, kar yığınları azalıyor, bulut ormanları kuruyor, hastalıklar yayılıyor, yüksek enlemlerde sıcaklık artıyor. Dünyaya neler oluyor?

Herkes iklim değişikliklerini konuşuyor, medyada hemen her gün bu konuda haberler, araştırmalar yer alıyor. Ancak tüm bu olaylarla ilgili olarak insanların büyük bir çoğunluğunun henüz haberlerinin dahi olmadığı çok daha büyük bir olay var: Ahir zamanda Mesih Deccal'in çıkışı.

Peygamber Efendimiz (sav), ahir zamanda gelecek olan Mesih Deccal'in çıkış alameti olarak, Deccal'in ortaya çıkacağı dönemde yaşanacak büyük bir kuraklığı haber vermiştir. Bilindiği gibi, başta Hz. Mehdi'nin çıkışının alametleri olmak üzere, ahir zamanda meydana geleceği haber verilen pek çok alamet günümüzde peşi sıra gerçekleşmektedir. İklim değişikliği ve büyük kuraklık başlangıcının da, Peygamberimiz (sav)'in aynı dönemde çıkacağını haber verdiği Deccal'in alametlerinden olan kuraklık olması ihtimali çok yüksektir. En doğrusunu Allah bilir.


A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500
DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler