İslam dünyasında zulüm gören milyonlarca mazlumdan, İslam aleminin birliği için gayret etmeyen her Müslüman sorumludur


 “Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla” diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına mücadele etmiyorsunuz?” (Nisa Suresi, 75)

Şu anda siz bu filmi seyrederken pek çok insan eziyet görüyor...

Dünyanın dört bir yanında yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı zorlukların, baskıların, şiddet eylemlerinin, açlığın, sefaletin ve acımasızca yapılan zulümün FARKINDA MISINIZ!

Bugün yaklaşık beş milyon Müslümanın yaşadığı Patani'de Müslümanlar, hemen her gün Tayland askerlerinin saldırısına maruz kalıyor. Halkın büyük kısmı yurtlarından çıkmaya zorlanıp, zorunlu göçe itiraz edenler ise şehit ediliyor. Kadınların büyük çoğunluğunun tecavüze uğradığı, mescidlerin ve camilerin talan edildiği, Müslümanların evlerine, tarlalarına domuzlar salınarak eziyet yapıldığı Patani'de halen 30 bin civarında dul bırakılmış Müslüman hanım kardeşimiz, 40 bin civarında ise yetim çocuk var. Bölgede son 3 yıldır uygulanan sıkıyönetim döneminde 400’den fazla Müslüman kayboldu, 2300’e yakın kişi şehit edildi, 4000'e yakın kardeşimiz ise gayri hukuki gerekçelerle tutuklandı. Şu anda halen 30 bin kişi toplama kamplarında tutuluyor

DİKKAT! Bu görüntülere bir kez daha bakın, çünkü:

PATANİ'DE ESİR EDİLMİŞ BU ZAVALLI KADINLAR, ÇOCUKLAR, YAŞLILAR; İŞKENCE GÖREN MASUM İNSANLAR; İBADETHANELERİ YAKILIP YIKILAN MÜSLÜMANLAR; TOPLAMA KAMPLARINDA ACIMASIZCA ÇALIŞTIRILAN MAZLUMLAR, TÜM İSLAM ALEMİNİN SORUMLULUĞUNDADIR.

ADNAN OKTAR’IN EKİN TV’DEKİ CANLI RÖPORTAJI 

(12 OCAK 2009)

Ahir zamanda çektiğimiz acılar, Müslümanların çektiği acıların sebebi ahir zamanı bilmemeleri ve ahir zamanın gereğini yapmamalarından kaynaklanıyor. Peygamber Efendimiz (sav) bu hastalığın çözümünü söylemiş. Hastalık var, ilacı var, ilacını kullanmıyor Müslümanlar, ben ilacını anlatıyorum. İlacından kaçınıyorlar. Eğer ilaçtan kaçınırlarsa hastalık devam eder ve acı çekme de devam eder. Yani kan, Müslümanların dökülen kanı yetmedi mi Müslümanlara…

İşte bak, bunların hepsinin çözümü, Türk-İslam Birliğidir.

BU MAZLUM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YAŞADIKLARI ACILARIN SON BULMASI İÇİN ACİLEN TÜRK İSLAM ALEMİNİN BİRLİK OLMASI ŞARTTIR.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler