Şeyh Ahmed Yasin Bursevi Hazretleri diyor ki; ''Sayın Adnan Oktar bu yüz yılın hizmetini yapmıştır'' - 10 Haziran 2011


Bize diyorlar ki, efendim siz Harun Yahya`yı niye destekliyor sunuz? Bu yüzden size mason diyorlar. Adnan Hocayı desteklediğimiz için bizi masonluğun 33. dereceden olan en büyük masonu olarak ilan etmişler. Hatta internet`te böyle kasetler yapmışlar, videolar çevirmişler, yüz binlerce insan onu seyrediyormuş. Allahu Ekber.

Siz bilmiyor musunuz Ahir Zamanda şeytan en büyük tuzaklarını kuracak?

Deccal en büyük fitnelerini çıkartacak. .... Dosdoğru yolda olan insanlarla uğraşacak.

Ve onları kötülemek için uğraşacak. Kim ne derse desin, beni hiç ilgilendirmez. Sayın Adnan Oktar Hocaefendi ve talebeleri bu yüz yılın hizmetini yapmışlar. Bu çok önemli bir şeydir. Neolur dikkat edin. Siz düne kadar çocuksunuz daha, babanızın koyduğu isimle dolaşıyorsunuz. Biz mekteblerde sağcılık, solculuk diye okula gidemezdik. Komünizmi, darwinizmi, ateizmi kökünden bombaladılar. Böyle bir hizmeti bu yüz yıl içerisinde yapan insan bana bir tane şahıs, bir tane cemaat göstersene. Akılsız.

O komünistlerle uğraşmaktan dolayı adamlara Allah`ı anlatandır. Ne söylesek inandıramıyoruk. İnadlarından dolayı. Bütün o sistemi çökerttiler. Bunun için adamlarda hiçbir şey kalmadı tabi, şimdi tertemiz boş bir arazi gibi oldular. Onun için onlara biz de iman hakikatlerini anlatıp, temeli kurup hemen İslam`ı anlatmamız kolay oluyor. Böyle bir hizmete sebep olan cemaati ben övmeyeyim de kim öysün?

Ben senin bana ne dediğine mi bakacağım?

Sen karşındakini çocuk mu zannediyorsun?

Benim Rabbim Cenab`ı Allah`tır. Ben Cenab-ı Allah bana ne der diye bakarım. Doğru gördüğüm hangi cemaat varsa, hangi cemaat varsa hizmetlerini gördüğüm hepsini desteklerim. Bunu herkes bilsin. Günlerce, saatlerce televizyonlardan, yeni televizyon kanalları açtı. Defterler, dergiler basıp insanlara dağıtıp, hizmet edip, sohbet edip Mehdi (a.s)`ı müjdeliyorlar, anlatıyorlar. Olay bu. Sen ne anlatıyorsun, söyle bakalım sen beni tenkit eden ey Adem oğlu kimsen?

Sen yaptığın hizmeti göster bakayım bana. Bu insanlar kitaplar yazıp, kimseden para toplamadan Allah için hizmet ediyorlar. Sen bir tane mektup dahi yazmıyorsun oturduğun yerde. Sadece dedi kodu iftira ediyorsun .... Yap aynı hizmeti, seni övmezsem istediğini söyle. Bunun için böyle ufak tefek şeylerle, boş işlerle uğraşma. Gördüğümüz kadarıyla Kuran`ı anlatıyorlar, sünneti anlatıyorlar, e şimdi sana söylüyorlar mı başka yola git. Dinsizliği... Cenabı Allah onlara o yönde güç kuvvet vermiş, o yönde hizmet ediyorlar. Allah kuvvetlerini artırsın. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler