Dünyadan yankılar

Bu film Harun Yahya'nın eserlerinin dünya üzerindeki etkisini gözler önüne sermektedir. Harun Yahya, kainattaki yaratılış delillerini gözler önüne serdiği bilimsel kitaplarıyla, İslam ahlakını Kuran ayetleri doğrultusunda anlattığı eserleriyle ve dünya üzerindeki siyasi gelişmelerin ve tarihi olayların perde arkasında kalmış gizli yönlerini ortaya koyduğu siyasi kitaplarıyla, her ülkeden, her dil ve dinden milyonlarca insana hitap etmektedir.

Harun Yahya'nın eserlerinin yer aldığı İslami organizasyonların, bilimsel kuruluşların ve çeşitli üniversitelerin internet sayfalarını, dünyanın dört bir yanından gelen okur mektuplarını, Harun Yahya eserlerinin sergilendiği fuarlarda ve konferanslarda oluşan büyük etkinin yankılarını bulabileceğiniz bu filmde, belli sayıda kaynağa yer verilebilmiştir. Gerçekte ise bu etki tahmin edilenin çok daha üstündedir.

A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500
DEVAMINI GÖSTER