Hz. Süleyman bugün yaşasaydı sarayı nasıl olurdu?

Sayın Adnan Oktar'ın 22 Şubat 2018 tarihli A9TV canlı yayınından.

 


VTR: Hz. Süleyman (as) bugün yaşasa sarayı nasıl olurdu?

ADNAN OKTAR: Sen niye bu kadar yakışıklısın bakayım? Allah senin güzelliğini, yakışıklılığını artırsın, nur gibi elin yüzün. Allah seni cennetiyle şereflendirsin. Zaten sarayı yapacağız. Kudüs’te yapacağız. Sarayı öyle görülmemiş bir şey yapacağız. Ferah bir 50 ton, 100 ton altın kullanırız. 100 ton altın iyi, ancak yani. Çünkü İngiltere’de depolarda dolu altınlar hiçbir işe yaramıyor. En az 500 ton altın var.

OKTAR BABUNA: Türkiye’nin 450 tonu İngiltere’deki kasada duruyormuş. 50 tonu Türkiye’de.

ADNAN OKTAR: Tabii. Sırf Türkiye’ye ait 500 ton. Diğer ülkelerden de var. Her ülkenin altını orada, 70 ülkenin altını, tabii. Yüzlerce ton, 1 ton, 2 ton, 10 ton değil.

OKTAR BABUNA: Hz. Süleyman (as)’ın mescidinin üç boyutlu temsili görüntüsünü hazırlatmıştınız. İsrail televizyonlarında gösterildi, çok beğenmişlerdi hoşlarına gitmişti.

ADNAN OKTAR: O mescit evet, saray ayrı. Altınlar yatıyor orada, 24 ayar. Mesela 100 bin ton bir yerde, 100 bin ton bir yerde, 50 bin ton bir yerde yüzlerce seneden beri bu böyle, bekliyor. O altınları işte orada kullanacağız, inşaAllah. Her yeri altın kaplama. Lübnan’dan sedir ağaçları getirteceğiz, inşaAllah. Yapımı 13 yıl sürmüş o zaman Hz. Süleyman (as) zamanında. Biz Allah’ın izniyle 3 yılda yaparız, 10 yılı fazla. 3 yıl bol bol yeter. 3 yıl da sürmez de hadi en ince detaylarına kadar diyelim ince detaylarıyla, 3 yıl sürmez. Zaten Musevi kaynaklarında “Kuzeyde bulunan Moşiyah Mehdi çıkacak ve güneyde bulunan Süleyman Mabedini inşa edecektir” diyor. Midrash Rabbah’da 9/6’da yazıyor.


DEVAMINI GÖSTER