Münafık, İslam’a fayda gelmesini istemez

Adnan Oktar’ın 21 Kasım 2017 tarihli A9 TV sohbetinden


ADNAN OKTAR: Müminleri münafıklar eğlendirir. Müminler bu sayede güç kazanır, şevklenir, heyecanları artar, gayretleri artar, zenginlikleri artar, bereketleri artar Allah bunu alenen gösterir. Mesela mümin ne yapıyor? Darwinizm'e karşı mücadele yapıyor. Münafık yapıyor mu? Yapamıyor, yapmaz çünkü Darwinizm onun işine gelir. Mümin ne yapıyor? Kitap dağıtıyor. Münafık dağıtır mı? İşine gelmez, dağıtmaz. Çünkü dinin yayılması demek kendi sisteminin boğulması demektir. İman hakikatleri ve Kuran mucizesi anlatır mı münafık? Anlatmaz. Çünkü din yayılacak olduğu için bunu istemez. Çünkü Müslümanlara yardım etmiş olacak onu yaptığında. Mesela Darwinizm'e karşı mücadele yaparsa münafık ne yapacak? Müslümana yardım etmiş olacak. Bu ağırına gider yapamaz. Kuran mucizesi, iman hakikati anlatamaz. Çünkü Müslümana yardım etmiş olacak, yapmaz. Homoseksüelliğe karşı mücadele yapar mı? Yapmaz. Zaten kendisi bu işin içinde. Ayrıca İslam'a katkısı olacağı için, Müslümanlara faydası olacağı için onu da yapmaz. İngiliz derin devletine karşı mücadele verir mi? Vermez. Çünkü onlarla zaten ittifak halinde. Aksini yapmış olsa Müslümanlara destek olmuş olur. Müslümanlara bir şekilde destek olacak her şey onların işine gelmez.

İslam'ın hakim olacağından münafık bahsetmez. Niye? Çünkü Müslümanlara yardım etmiş olacak. Ağrına gider. Yapamaz, asla yapamaz. İlmi mücadele yapmanın farz olduğundan bahsedebilir mi? Bahsetmez, ağırına gider. Müslümanların topluluk halinde yaşamasının farz olduğunu söyleyebilir mi? Söylemez, çünkü Müslümanlara yardım etmiş olur. Ağrına gider yapamaz. İslam birliğinden bahsedebilir mi? Bahsetmez. Mehdi (as)’dan, İsa Mesih’ten bahsedebilir mi, deccalden? Bahsetmez. Niye? Çünkü Müslümanlara yardım olmuş olacak. İstemez. Darwinizm asla münafığın kabul edeceği bir şey değildir. Darwinizm’i bilakis savunur. Darwinizm’e karşı olmaz. Bizden ayrılan her münafığa bakın hepsi Darwinist olmuştur. Sırf Müslümanlığa zarar gelsin diye bunu yapıyorlar. Hepsi Darwinist olmuştur. Adı gibi bilmesine rağmen her münafık mutlaka Darwinist olmuştur. Ve her münafık İslam Birliği’nin gereksiz olduğunu savunmuştur. Ayrılan her münafığa bakın. “İslam birliğine gerek yok” diyor. “Darwinizm de doğrudur” diyor sırf İslam'a kininden, Müslümanlara kininden bu alçaklığı yapıyorlar. Kendi kafasına göre ayrılıp gidenler ayrı. Ben münafıkları kastediyorum.

Homoseksüelliğin yayılmasını tehlike olarak görür mü münafık? Görmez. Çünkü benim gördüğüm her münafık homoseksüel çıktı hepsi istisnasız. Peygamberimiz (sav)’in gücünden, kudretinden, güzelliğinden bahseder mi münafık? Ağırına gider yapamaz. Ölümden, ahiretten, cehennemden bahseder mi? Katiyen. Hem İslam'a katkı olacağı için istemez, hem de kendi ölümü kendine kondurmaz. Cehennemden de hiç bahsetmek istemez. Çünkü gideceği yer ora olduğunu çok iyi bilir.


DEVAMINI GÖSTER