Münafıklar, Kuran’ı delil göstererek, İslam’ı durdurmaya çalışır

Adnan Oktar’ın 20 Kasım 2017 tarihli A9 TV sohbetinden

Münafıklara Peygamberimiz (sav) diyor ki, “Münafıkların öyle taraftarları olacak ki, bunların namazı karşısında sizden biri kendi namazını az görecek.” Yani o kadar çok namaz kılıyor mümine göre. “Bunların orucu karşısında kendi orucunu az bulacak.” Münafık o kadar çok titiz gösteriyor kendini dine. Sırf Müslümanları güçsüz ve dinden uzak göstermek için oyun oynuyor, dini kabul ettiğinden değil. Ama gösteriş kısmı, yoksa namaz kısmında yani görünmeyen bir yerde zaten namaz kılmıyor münafık. Ama görünür yerde çok takva gösteriyor. Buna dikkat çekmiş Peygamberimiz (sav). Bak diyor ki Ahmed bin Hanbel’in Müsned’inde, Peygamberimiz (sav)’in hadisi, “Resulullah ferman etti ki, münafıkların müminlerle münakaşa için Kuran öğrenmelerinden endişe duyuyorum.” diyor Peygamberimiz (sav). Bak, müminlerle münakaşa etmek için sadece onun için Kuran’ı kullanırlar diyor.

“Münafıklar Kuran’ı öğrenirler” diyor Peygamberimiz (sav) ve “Kuran’la ilim ehliyle mücadele ederler.” Bak, “Münafıklar” diyor Peygamberimiz (sav), “Münafıklar Kuran’ı öğrenirler ve Kuran’la ilim ehliyle mücadele ederler.” (Ramuz Ul-Ehadis, sayfa 12) Resulullah diyor ki, “Ümmetim üzerine korktuklarımın en korkuncu münafığın Kuran’la mücadelesidir.” Hakikaten bakıyoruz zamanımızda da, hayatta ağzına Kuran’ı almayan münafıklar, bakıyoruz Kuran’la ortaya çıkıyor. Ama sırf kendi nefsi için, çıkarlarıyla ilgili Müslümanların aleyhine olacağını zannederek, aptalca ve akılsızca Kuran’ı hiç alakasız yerde, alakasız şekilde delil olarak kullanarak İslam’ı, Müslümanları durdurmaya çalışıyorlar.

Dırar Mescidi’ne mesela kadın sokmuyorlar. “Ya Resulullah” diyorlar, “biz o kadar titiziz ki, hiç kadın yok” diyorlar. Halbuki hepsi homoseksüel. Orayı homoseksüel kulübüne çevirmişler. Resulullah (sav) da bilmediği için “tamam” diyor, “namaza gelirim” diyor namaz kılmaya. Sonra Cebrail (as) geliyor. “Orası hain dolu, münafıkların kalesi” diyor. “Allah emretti yerle bir edeceksin” diyor. Peygamberimiz (sav) hemen sahabeleri çağırıyor. Hz. Vahşi’yi de çağırıyor. O çok gürbüz bir sahabeydi. Gece yarısı büyük bir şevkle meşaleleri alıyorlar, direkt dalıyorlar. Koskoca mescit uçsuz bucaksız, hepsini ateşe veriyorlar. Yerle yeksan ediyorlar. Geri kalan yerleri de yıkıyorlar. Vurarak, kırarak yıkıyorlar.


ADNAN OKTAR: Münafıklara Peygamberimiz (sav) diyor ki, “Münafıkların öyle taraftarları olacak ki, bunların namazı karşısında sizden biri kendi namazını az görecek.” Yani o kadar çok namaz kılıyor mümine göre. “Bunların orucu karşısında kendi orucunu az bulacak.” Münafık o kadar çok titiz gösteriyor kendini dine. Sırf Müslümanları güçsüz ve dinden uzak göstermek için oyun oynuyor, dini kabul ettiğinden değil. Ama gösteriş kısmı, yoksa namaz kısmında yani görünmeyen bir yerde zaten namaz kılmıyor münafık. Ama görünür yerde çok takva gösteriyor. Buna dikkat çekmiş Peygamberimiz (sav). Bak diyor ki Ahmed bin Hanbel’in Müsned’inde, Peygamberimiz (sav)’in hadisi, “Resulullah ferman etti ki, münafıkların müminlerle münakaşa için Kuran öğrenmelerinden endişe duyuyorum.” diyor Peygamberimiz (sav). Bak, müminlerle münakaşa etmek için sadece onun için Kuran’ı kullanırlar diyor. “Münafıklar Kuran’ı öğrenirler” diyor Peygamberimiz (sav) ve “Kuran’la ilim ehliyle mücadele ederler.” Bak, “Münafıklar” diyor Peygamberimiz (sav), “Münafıklar Kuran’ı öğrenirler ve Kuran’la ilim ehliyle mücadele ederler.” (Ramuz Ul-Ehadis, sayfa 12) Resulullah diyor ki, “Ümmetim üzerine korktuklarımın en korkuncu münafığın Kuran’la mücadelesidir.” Hakikaten bakıyoruz zamanımızda da, hayatta ağzına Kuran’ı almayan münafıklar, bakıyoruz Kuran’la ortaya çıkıyor. Ama sırf kendi nefsi için, çıkarlarıyla ilgili Müslümanların aleyhine olacağını zannederek, aptalca ve akılsızca Kuran’ı hiç alakasız yerde, alakasız şekilde delil olarak kullanarak İslam’ı, Müslümanları durdurmaya çalışıyorlar. Dırar Mescidi’ne mesela kadın sokmuyorlar. “Ya Resulullah” diyorlar, “biz o kadar titiziz ki, hiç kadın yok” diyorlar. Halbuki hepsi homoseksüel. Orayı homoseksüel kulübüne çevirmişler. Resulullah (sav) da bilmediği için “tamam” diyor, “namaza gelirim” diyor namaz kılmaya. Sonra Cebrail (as) geliyor. “Orası hain dolu, münafıkların kalesi” diyor. “Allah emretti yerle bir edeceksin” diyor. Peygamberimiz (sav) hemen sahabeleri çağırıyor. Hz. Vahşi’yi de çağırıyor. O çok gürbüz bir sahabeydi. Gece yarısı büyük bir şevkle meşaleleri alıyorlar, direkt dalıyorlar. Koskoca mescit uçsuz bucaksız, hepsini ateşe veriyorlar. Yerle yeksan ediyorlar. Geri kalan yerleri de yıkıyorlar. Vurarak, kırarak yıkıyorlar.


DEVAMINI GÖSTER