Münafık, müslümanlara karşı Kuran’ı kullanır

Adnan Oktar’ın 9 Kasım 2017 tarihli A9 TV sohbetinden

VTR: Münafıkların sonu nasıl olur?

ADNAN OKTAR: Münafıkları Allah özel yaratıyor tabii insan çok tiksiniyor çok aşağılık görüntüleri. Pistirler bir de şeytani zekaları da şeytanın onlara hulul etmesinden kaynaklanır. Münafık Cenab-ı Allah tarafından meydana getirilmiş özel bir zombi. Fakat münafığın taktikleri çok dikkatli bilinmesi gerekir. Münafık aynı Müslüman metotlarını kullanıyor. Mesela peygambere dürüstlük, iyilik, Müslümanları koruyup kollama, Müslümanlara karşı anlayışlı olma iddiasıyla ortaya çıkıyorlar. Hatta Peygamberimiz (sav) diyor ki “en çekindiğim münafıkların Kuran öğrenmesi” diyor “çünkü size karşı Kuran’la hareket ederler” diyor. “En istemediğim onların Kuran öğrenmesidir” diyor. Çünkü münafığın hitap ettiği kitlede bazen aklı zayıf Müslümanlar oluyor. Mesela böyle esnaf kafalı ama sahtekar esnaf kafalı üslupla yaklaştıkları için ortalı olan Müslümanlar bazen tereddüde düşebiliyorlar. Ayette de geçiyor “İçinizden onlara haber taşıyanlar vardır” diyor Allah ayette. Münafığın zaten küfürle bir alıp vermediği yoktur sadece Müslüman cemaatin topluluğun dağılmasını ister yani tek hedefi odur. Ana gayesi odur onun için yaşar. Ama bunu yaparken hep Peygamber (sav)’e diyorlardı daha önce de anlatmıştım “Sen Peygambersin ama Müslümanlara acımıyorsun bu sıcakta onları neden savaşa çıkarıyorsun? Yaşlı adamlar var, gençler var.” Peygamber olarak sen bunu nasıl akıl edemiyorsuna getiriyorlar yani haşa. Ama bak “biz vicdanlı insanız biz akıl ediyoruz ey Müslümanlar bizi sizi koruyoruz Muhammet (sav) sizi korumuyor” diyor. Görüyor musun münafık taktiğini? Halbuki adam on beş yıl, on yıl zaten savaşlara çıkmış sıcakta. Öyle bir derdi yok o bölge zaten sıcak. Ayrıca eğer savaşa çıkılmazsa sıcakta hadi sağlığına zarar geldiğini düşünelim öbür türlü Müslümanların canı gidecek. Yani kökten bir helak var.

 “Peygamber (sav)  biz mücadeleyi bilmediğimiz halde, savaşı bilmediğimiz halde ateşe sürüklüyor” diyor. Savaşa çekiyor. Yani Müslümanların savaşı bilmemesine rağmen,  onları savaşa çekip, onların helakine sebep oluyor diyor. Halbuki adam, bütün ömrü talanla geçmiş. Zaten savaşın alasını biliyor. Sırf ahlaksızlık olsun. Peygamberimiz (sav) önce ses çıkarmıyor bu ahmaklara. Sonra çok okkalı cevaplar veriyor Peygamberimiz (sav).

Münafıklara haber taşıyanlar oluyor. Ayette var. Bu da özel yaratılıyor şimdi bu çok şaşırtıcı. Normalde olmaması lazım. Münafık cemaatten ayrıldıktan sonra haber taşıyan olmaması lazım. Mucize olarak diyor ki Allah, “İçinizden onlara haber taşıyanlar vardır” diyor. Bak onlar da özel yaratılıyor. Olmasa dahi Allah yaratıyor. Bir mucize bu. Münafıklara haber taşıyor. Ama o haber tabii onların içlerine acı düşüren haberler oluyor. Yani çok ızdırap çekmelerine sebep oluyor. Acı haberler. 


VTR: Münafıkların sonu nasıl olur?

ADNAN OKTAR: Münafıkları Allah özel yaratıyor tabii insan çok tiksiniyor çok aşağılık görüntüleri. Pistirler bir de şeytani zekaları da şeytanın onlara hulul etmesinden kaynaklanır. Münafık Cenab-ı Allah tarafından meydana getirilmiş özel bir zombi. Fakat münafığın taktikleri çok dikkatli bilinmesi gerekir. Münafık aynı Müslüman metotlarını kullanıyor. Mesela peygambere dürüstlük, iyilik, Müslümanları koruyup kollama, Müslümanlara karşı anlayışlı olma iddiasıyla ortaya çıkıyorlar. Hatta Peygamberimiz (sav) diyor ki “en çekindiğim münafıkların Kuran öğrenmesi” diyor “çünkü size karşı Kuran’la hareket ederler” diyor. “En istemediğim onların Kuran öğrenmesidir” diyor. Çünkü münafığın hitap ettiği kitlede bazen aklı zayıf Müslümanlar oluyor. Mesela böyle esnaf kafalı ama sahtekar esnaf kafalı üslupla yaklaştıkları için ortalı olan Müslümanlar bazen tereddüde düşebiliyorlar. Ayette de geçiyor “İçinizden onlara haber taşıyanlar vardır” diyor Allah ayette. Münafığın zaten küfürle bir alıp vermediği yoktur sadece Müslüman cemaatin topluluğun dağılmasını ister yani tek hedefi odur. Ana gayesi odur onun için yaşar. Ama bunu yaparken hep Peygamber (sav)’e diyorlardı daha önce de anlatmıştım “Sen Peygambersin ama Müslümanlara acımıyorsun bu sıcakta onları neden savaşa çıkarıyorsun? Yaşlı adamlar var, gençler var.” Peygamber olarak sen bunu nasıl akıl edemiyorsuna getiriyorlar yani haşa. Ama bak “biz vicdanlı insanız biz akıl ediyoruz ey Müslümanlar bizi sizi koruyoruz Muhammet (sav) sizi korumuyor” diyor. Görüyor musun münafık taktiğini? Halbuki adam on beş yıl, on yıl zaten savaşlara çıkmış sıcakta. Öyle bir derdi yok o bölge zaten sıcak. Ayrıca eğer savaşa çıkılmazsa sıcakta hadi sağlığına zarar geldiğini düşünelim öbür türlü Müslümanların canı gidecek. Yani kökten bir helak var.  “Peygamber (sav)  biz mücadeleyi bilmediğimiz halde, savaşı bilmediğimiz halde ateşe sürüklüyor” diyor. Savaşa çekiyor. Yani Müslümanların savaşı bilmemesine rağmen,  onları savaşa çekip, onların helakine sebep oluyor diyor. Halbuki adam, bütün ömrü talanla geçmiş. Zaten savaşın alasını biliyor. Sırf ahlaksızlık olsun. Peygamberimiz (sav) önce ses çıkarmıyor bu ahmaklara. Sonra çok okkalı cevaplar veriyor Peygamberimiz (sav). Münafıklara haber taşıyanlar oluyor. Ayette var. Bu da özel yaratılıyor şimdi bu çok şaşırtıcı. Normalde olmaması lazım. Münafık cemaatten ayrıldıktan sonra haber taşıyan olmaması lazım. Mucize olarak diyor ki Allah, “İçinizden onlara haber taşıyanlar vardır” diyor. Bak onlar da özel yaratılıyor. Olmasa dahi Allah yaratıyor. Bir mucize bu. Münafıklara haber taşıyor. Ama o haber tabii onların içlerine acı düşüren haberler oluyor. Yani çok ızdırap çekmelerine sebep oluyor. Acı haberler.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler