Müslümanlar için kafirler mi yoksa münafılar mı daha tehlikeli?

Adnan Oktar’ın 18 Ekim 2017 tarihli A9 TV röportajından


VTR: Müslümanlar için hangisi tehlikeli; kafirler mi yoksa münafıklar mı?

ADNAN OKTAR: Yakışıklım, tabii ki münafıklar. Kafirler mesela müşrikler, Allah diyor ki “onları bir yerden bir yere güvenlik içinde götürün.” Kafirler çünkü inkar etmiyor söylüyor “ben şöyleyim, böyleyim” diyor durumunu söylüyor. Ama münafık öyle değil, müminlerin içine giriyor, müminlerin içinde haber topluyor, ayrılıyor bu sefer de müminlerle yine Kuran’la mücadele ediyor. Bak ahlaksızlığını görüyor musun, alçaklığını görüyor musun? Münafığın karaktersizliği Cenab-ı Allah’ın ayetlerde belirttiği tarzdadır. Çok vahim bir ahlaksızlık tablosu görülür. Ama müşrik, kafir bunlar söylüyor yani kim oldukları belli. Ama münafık her yerde kendini gizler. Mesela Kuran ayetiyle konuşuyor, Kuran’a inanmadığı halde Kuran’la konuşur. Ayrıldığında da yine Kuran’la konuşur. Yani müminleri kandırmak, müminleri doğru yoldan çıkartmak için şeytanın kuyruğu gibi hareket eder. O yüzden Cenab-ı Allah en şiddetli sözleri onlar için kullanmıştır. Mesela yüzde 80-90 hep münafıklaradır, yüzde 80-90. Kafirler çok daha geridedir yani.

GÖKALP BARLAN: Cehennemde de onları Yüce Rabbimiz, şeytandan Allah’a sığınırım: “Münafıklar ateşin en alçak tabakasındadırlar.” (Nisa Suresi, 145) diye buyuruyor.

ADNAN OKTAR: Tabii çok çok kahpedirler. Mesela bir münafık farz edelim bir zaman içinde diyor ki “Allah yakında intikam alıcıdır.” Sen dersin ki “Herhalde bunu din karşıtları için söylüyor, İslam karşıtları için söylüyor, herhalde İslam’ın hakimiyetini kastediyor ve küfrün de yeryüzünden kalkacağını kastediyor” zannedersin. Bakarsın ki en iyi hizmet yapan Müslümanlara yapılması tasarlanan bir oyunu özlemle beklemeyi kastettiği anlaşılır. Bak münafığın kafası bu. Mesela Müslüman bu ayeti niçin kullanır? Küfrün yok olması, İslam’ın hakimiyeti için kullanır. Münafık ne için kullanır biliyor musun? Küfrün galip gelmesi Müslümanların da ezilmesi mağlup olması için kullanır, bak aynı ayeti. Allah diyor ya ayette “Beklesinler yakında bir felaket onları saracak.” Bunun Müslümanları saracağına inanır münafık. Ve küfürle işbirliği yaparak ayeti tam tersine çevirerek yorumlar, tam tersine şeytani kafasıyla. Hemen hemen her konuda bu böyledir.

BÜLENT SEZGİN: Peygamberimiz (sav)’e dahi “bizim mescit daha takva oraya gel” diyorlar.

ADNAN OKTAR: Kardeşim, mesela arsızlıklarına bak hayret. Resulullah (sav) soruyor “niye?” diyor “niye bu mescit ayrı?” diyor. Hakikaten Peygamberimiz (sav) de niyetleniyor gitmeye seviniyor hoşuna gidiyor “bizim mescide hiç kadın gelmez” diyorlar. Çaka çaka homoseksüel dolu. Sonra vahiy geliyor Peygamberimiz (sav)’e “o mescidi yerle bir et” diyor münafık mescidini. Her yerden silah çıkıyor, hasırların altına oraya buraya silah koymuşlar. Büyük bir Müslüman katliamına hazırlanmışlar, görüyor musun kahpeliklerini? Şimdi bu alçaklara yaklaştığında diyor ki “Cenab-ı Allah intikam alıcıdır” diyor “elhamdülillah” diyorsun güzel, “kafirlerden değil mi?” “yok” diyor. “Kafir asıl bizim içimizde” diyor “dışarıda kafir yok” diyor. Resulullah (sav)’i kast ederek “O ve onun yanındakiler asıl, yok olması gereken onlar” diyor. “Dışarıdaki insanla ne alakası var biz dostuz onlarla” diyor. Mesela “Allah’ın helaki yakın” ayetini onlar müminlerin helaki şeklinde yorumluyor. Görüyor musun tam tersine? Tam iblisane yani.


DEVAMINI GÖSTER