Dr. Carlo Alberto Cossano: Hücrenin bir bütün olarak var olmaması durumunda proteinin oluşamıyor olması tüm evrim iddialarını yerle bir etmiştir.


Hücre içerisinde protein sentezinin gerçekleşebilmesi için hücre organizmaları ve diğer proteinler gereklidir. Protein üretimi için tüm hücrenin en baştan itibaren var olması gerekir. Bu, hücrenin en baştan beri tüm bölümleriyle birlikte var olduğu anlamına gelir. Bu da hücrenin yaratıldığına dair açık bir delildir. Bunun tüm evrim iddalarını reddeden yeterli bir delil olduğunu düşünüyor musunuz?

Kesinlikle evet. Aslında bu evrime karşı kesin ve güçlü bir argüman. Bu argümanın her zaman üzerinde durulması gerekir. Hücre tüm bölümlerinin tam olarak işlev gördüğü bütünsel bir sistemdir. Aslında laboratuvarda kendini kopyalayan moleküller üretebilsek bile başlangıçta var olduğu iddia edilen kuramsal ilkel çorba içerisinde canlılığı oluşturan şeye yakın bir şey elde etmek mümkün değildir. Eğer istesek bile bunu başaramazdık. Bu nedenle hücreler üstün bir Akıl, yani Allah tarafından yaratılan mucizevi harikalardır. İşlev görür şekilde ve tam olarak yaratılmışlardır. Bilimsel araştırmalar sonucunda ortaya konan gerçekler bunlardır.

 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler