Sohbetler (3 Nisan 2017; 22:00)


BÜLENT SEZGİN: İyi geceler değerli izleyiciler Adnan Oktar’la Sohbetler’e başlıyoruz inşaAllah.

ADNAN OKTAR: Bizde erkekler erkek gibi, kadınlar da kadın gibi. Ama bazı yerlerde tam tersine. Kadınlar erkek gibi, erkekler de kadın gibi. İşte deccalin oyunu bu. O da ayrıca daraldıkları bir konu. Emek emek kızlarda böyle erkek gibi, sinirli, erkek vücutlu, erkek karakterinde, işte bakımsız itici hale getirdiler bir kısmını. Ama biz onların oyununu bozuyoruz tabii.

Ne diyelim? “Sevgi dünyaya hakim olsun” diyelim.

Oktar anlat.

OKTAR BABUNA: Sizin hastanedeki bir olayınızı aktarmıştım inşaAllah. Biz size geldiğimizde Marksist bir grupla gelmiştik doktorlardan, benim biraz içim sıkılmıştı yani ‘Siz dindar bilinen birisisiniz acaba saygısızlık ederler mi?’ diye çünkü pek konuşulamıyordu bazılarıyla. Sizin karşınızda inanılmaz bir saygıyla hatta birkaç tanesi çok şaşırmıştım parmak kaldırmıştı böyle “Adnan Ağabey bir soru sorabilir miyim?” diye böyle o heybetiniz, o tevekkülünüz, ahlakınız herkesi etkilemişti maşaAllah. Bir de bir gazetecilerin röportajı vardı Hocam yine şekilde bu 14A kontrol edilemeyen hastaların bölümündeyken siz oraya gelmişler diyorlar ki kapı açıldı hemşirelerle birlikte kapının önündeler güvenlikle hastalar kapıya üşüştü sizi salonun arkasında görmüşler siz gülümseyerek yanlarına gelmişsiniz. Gazeteci diyor ki “benim” diyor “Adnan Bey omuzuma vurdu böyle ‘merak etmeyin büyütülecek bir konu yok benim çok rahatım yerinde’ dedi” diyor hayran olmuş. İnanamamışlar Hocam maşaAllah. Üstün ahlakınız.

ADNAN OKTAR: Panik halindeydiler böyle renkleri falan gitti ben de mecburen yatıştırıyordum.

OKTAR BABUNA: Hiç taklit edilemeyecek üstün bir ahlak Hocam maşaAllah.

ADNAN OKTAR: Evet dinliyorum.

KARTAL GÖKTAN: Ankara’yı uçakla bombalayarak yüzlerce insanımızı şehit eden ve gazi yapan darbeci FETÖ’cülerin isimleri ve fotoğrafları yayınlandı. Fotoğraflarını gösterebiliriz. Hüseyin Türk, Gölbaşı’nı bombalayan darbeci 44 kişiyi şehit etti, 36 kişiyi yaraladı. Hüsnü Balıkçı, meclisi bombalayan darbeci 32 kişinin gazi olmasına sebep oldu. Müslim Macit, külliyeyi bombalayan darbeci 15 kişinin şehit olmasına sebep oldu, 7 kişiyi yaraladı. Mehmet Çetinkaplan, emniyeti bombalayan darbeci 7 kişiyi şehit etti, 5 kişiyi yaraladı.

ADNAN OKTAR: Evet böyle bunu daha önce istemiştim ben hatırlıyorsunuz. Birkaç ay önce istemiştim. Bunlar orijinal tipler dedim bunları biz mutlaka görelim tanıyalım. Daha da kapsamlı bilgi versinler bunlar hakkında. Bu acımasızlıklarının, bu psikopatlıklarının kökenini bir araştırmak lazım. Çünkü Allah’a dine inanan birisi de yapmaz, kafir bile yapmaz bunu. Bu nasıl bir şeydir ben bunu anlayamadım. Diğerlerini de görelim tankla halkı ezenler, havadan otomatik silahla halkı tarayanlar bu psikopatların hepsinin resmini görelim.

Evet dinliyorum.

BÜLENT SEZGİN: Rusya’nın St. Petersburg kentinde metro istasyonlarından birinde iki patlama gerçekleşti Adnan Bey. 10 kişi hayatını kaybetti 47 kişi yaralandı. Bu saldırının düzenlendiği anda Şam’daki Rus Elçiliğine de roketatarlı bir saldırı oldu. Şam’daki Rus Elçiliğine doğru en az yirmi topçu mermisi ve roket atıldı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen sakallı bir şüphelinin fotoğrafı basına servis edildi.  

ADNAN OKTAR: Direkt İngiliz derin devletinin işi. Rusya İngiliz derin devletine tavır aldıktan sonra diplomatlarını tek tek vurup öldürmeye başladılar. Orayı burayı bombalamaya başladılar her türlü psikopatlığa başladılar. Olay İngiliz derin devleti içerisinde.  

İngiliz derin devletiyle ilgili bizim filmimiz var mı?

VTR: DEAŞ İngiliz Derin Devletinin Yönlendirdiği Terör Örgütlerinden Biridir.

ASLI HANTAL: Yayınımıza devam ediyoruz.

ADNAN OKTAR: Evet dinliyorum.

ASLI HANTAL: Ümmü Gülsüm Polat adlı bir genç kız 1991 yılında PKK tarafından şehit olan babasının ardından Ağrı’da korucu olarak göreve başlamak istemiş. Uzun süren gayretleri sonucu Ağrı’nın Yanıkçukur Köyü’nün tek kadın korucusu olmuş ve babasının mirası olan silahıyla göreve başlamış. Kimliğini deşifre etmemek için resmini göstermiyoruz.

ADNAN OKTAR: Helal olsun benim aslanıma. Delikanlı kızmış maşaAllah.

Evet dinliyorum.

GÖRKEM ERDOĞAN: Güzel mercan resimleri var gösterebiliriz.

ADNAN OKTAR: Göreyim. Hayret yer altının böyle lunapark gibi olması çok güzel. Şu güzelliğe bak. Her yeri bezemiş Allah. Hepsinde de altın oran var şaşırtıcı olan o. Renk cümbüşü maşaAllah. Çok güzel.

ASLI HANTAL: TRT’nin arşivinden Kurtuluş Savaşı’na ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde savaş sırasında mola veren askerlerin dinlenirken eğlendikleri, şarkı söyledikleri,  müzik dinledikleri ve güreştikleri görülüyor. Görüntüleri görebiliriz.

ADNAN OKTAR: Aslan onlar aslan.

Kerkük Zindanı- Cem Karaca. Rahmetli çok güzel okumuş maşaAllah. Tabii Türk illeri şu an işgal altında birçok yerde. Halbuki Müslüman tertemiz insanlar. Sırf ırkçılık belasına adice oyun oynuyorlar Kerkük’te de her yerde bir melanettir gidiyor. Biz de Cenab-ı Allah’tan Mehdi (as)’nin zahir olmasını istiyoruz. İsa Mesih’in artık zahir olmasını istiyoruz.  

Hayır hayır sadece İngiliz derin devleti vardır, Amerika ezilen bir topluluktur. İngiliz derin devletinin işgal ettiği bir ülkedir Amerika. Gizlice işgal gizli işgal vardır. Amerika diye bir şey yok. Amerika’yı kuran İngilizlerdir zaten, kendi dillerini de orada zaten mecburi dil haline getirdiler. Ve hakimler çocuk olsa anlar bunu anlaşılmayacak bir şey yok. Herkes biliyor sen bilmiyorsan olmaz bu yazan arkadaş kimse. İsmi var resmi yok.

Darbe için “tiyatro koreografi” diyor. Kardeşim başarılı olsaydı da gerçekti diyeceksiniz. Millet direnmeseydi ne olacaktı? Tak bitecekti konu bu kadar basit. Lafa bak? O gemiler buraya çıkartsaydı, askerler tuttular göndermediler aslanlar, İstanbul’u cehenneme çevireceklerdi. “Her bulduğunuz her defa ateş edin” diyor “denizden, havadan da vurun” diyor. “Roketlerle de her yeri bombalayın” diyor. Beceremeyince de bu sefer hükümetin üstüne yıkmaya kalkıyorsunuz bunu kimse yemez, bunu bırakacaksınız.

Evet dinliyorum.

ASLI HANTAL: Geçtiğimiz günlerde FETÖ’nün medya yapılanma davasında yirmi bir kişiye tahliye kararı veren mahkeme başkanı ve hakimler HSYK tarafından FETÖ nedeniyle açığa alındı.

ADNAN OKTAR: Allah Allah, daha hala olmaları hayret ya çok garip, bir de cesarete bak adamlardaki, ferahlığa bak.

Komünistlik yok bunu unutacaksınız, İttihad-ı İslam olacak. İslam dünyaya hakim olacak, her yer kardeşlik, sevgiyle, barışla dolacak, silahlar yok edilecek. Karl Marx ne yaptı? Tevrat’tan, Kuran’dan baktı, baktı orada güzel şeyler var, güzel anlatımlar var onu Allahsız bir dine çevirmeye kalktı. Allah belasını verdi, çökertti indirdi aşağıya, şimdi yol sonuna kadar açıldı İslam için. Artık İslam’ın hakimiyet devri.

Evet dinliyorum.

GÖRKEM ERDOĞAN: Lübnan basınına yansıyan haberlere göre Lübnan Başbakanı Saad Hariri, Pazar günü bir Fransız televizyon kanalına yaptığı açıklamada “Yeni devreye sokulan hava savunma sistemi İsrail’in Lübnan’a yönelik yeni bir savaş açma niyetini ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı. 

ADNAN OKTAR: Canım İsrail ne derdi yani isterse zaten açar savaş ama ortada öyle bir olay yok. Saldırılmadıktan sonra İsrail kimseye dokunduğu falan yok. Ama gidip adamın başına roket atarsan bilmem ne yaparsan, olay çıkartırsan onlar da “biz kendimizi savunuyoruz” diye ortaya çıkıyorlar, durduk yere karşılıklı zulüm meydana geliyor. Şefkatle yaklaş, sevgiyle yaklaş hiçbir şey olmaz onlar da Allah’ın kulu. Sen onu lanetli ilan edeceksin, Hizbullah’la şununla bununla saldıracaksın adam da o zaman can havliyle “ben kendimi koruyorum” diyor. Tabii o korumada da meydana gelen zulmü kabul etmiyoruz, hiçbirini kabul etmiyoruz. Kan istemiyoruz. 

Evet dinliyorum.

ASLI HANTAL: Milli Gazete bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı olarak atadığı Profesör Dr. Gülnur Aybet’in -görebiliriz resmini- mesleki geçmişinin soru işaretleriyle dolu olduğunu ve darbeyle bağlantısı olduğu iddia edilen Amerikan kuruluşu Wilson Center’de görevli olduğunu yazdı. Wilson Center darbenin arkasındaki üst akıl olarak görülen bir kuruluş. Bu kuruluşta Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen ve darbe gecesi Büyükada’daki toplantıda olan Henri Barki de çalışıyor. Ayrıca darbe gecesi Büyükada’da olan başka Amerikalı isimler de bu kuruluşun üyesi konumundalar.

ADNAN OKTAR: Tayyip Hocam işini bilir, siz rahat edin. Öyle dikkati kapalı bir insan değil. Araştırmış, soruşturmuştur ve ona göre hareket eder.

“Hocam sizi severek izliyoruz” diyor. İki hanım kız resimlerini göndermişler. İkisi de birbirinden güzel maşaAllah.

“Hocam, iyi geceler programınızı takip ediyorum, sorum olacak. İnancım ve dinim İslam konusu herhangi bir tereddüdüm veya şüphem yok. Ancak kendimi sürekli olarak boşlukta hissediyorum.” Adın yok, soyadın yok, resmin yok, ismin yok nasıl bileceğiz? Böyle şey olur mu? Kim olduğunu bilelim.


DEVAMINI GÖSTER