Sohbetler (27 Mart 2017; 22:00)


KARTAL GÖKTAN: İyi geceler değerli izleyicilerimiz. Adnan Oktar ile Sohbetler’e başlıyoruz. Hocamız birazdan bize katılacak. Biz önce arkadaşlarımızla sohbet edeceğiz.

ADNAN OKTAR: Selam.

OKTAR BABUNA: Aleyküm Selam Hocam, hoş geldiniz.

ADNAN OKTAR: Sohbet ne üzerine?

OKTAR BABUNA: Churchill, İngiliz derin devleti, komünizmi ve faşizmi nasıl İngiliz derin devletinin kontrol ettiği, Hitler’le olan bağlantıları.

ADNAN OKTAR: Churchill.

OKTAR BABUNA: Evet.

ADNAN OKTAR: Hocam, Allah’ın aslanısınız maşaAllah, 79 yılında 23 yaşında çıkıyorsunuz tek başınıza. Bütün dünyadaki küfre herkese, materyaliste, komünizme, İngiliz derin devletine diz çökerttiniz yeri öptürdünüz, maşaAllah. Bir kişi. Siz, neler geçti başınızdan, tam bir dava adamısınız, maşaAllah. Bütün küfre diz çökerttiniz dünya çapında. Yani öyle bir yer belli bir bölge değil, maşaAllah.

ADNAN OKTAR: EvvelAllah, Allah çökertiyor, Allah bizi vesile ediyor.

“Hocam, referandum olmayacak diyorlar, ne diyorsunuz?” Niye? Olsun, Türkiye demokratik bir ülke. Niye olmuyormuş? Hayır, istersek iptal de ederiz yaparız da ne var? Millet olarak ne istiyorsak onu yaparız, değil mi? Hükümet karar verir, meclis karar verir ona göre hareket edilir. Laf mı yani? Evet çıksa da fark etmez, hayır da fark etmez. Gereksiz bir tedirginlik.

Ali Kürt, birçok kardeşimiz Kürt hepsi dünya iyisi. Birçok kardeşimizin annesi Türk, babası Laz-Türk. Kardeşim, biz kardeş olmuşuz. Hz. Adem (as)’den zaten kardeşiz. Dolayısıyla şöyledir böyledir falan bunlar olmaz.

PKK saldırılarının azalmasıyla ilgili FETÖ’cü polisler ve diğer kurumdakiler, askeriyedeki FETÖ’cüler temizlendiği için, bir de çok birçok gözaltına alınma olduğu için istihbarat kaynakları kurumuş ondan kaynaklanıyor. Doğrudur olabilir.

Ne diyelim başlık? “Dünyada sevgi birliği” diyelim.

Evet, dinliyorum.

KARTAL GÖKTAN: Oktar ve Cihat geçen hafta sizi temsilen İsrail’e gitmişlerdi Adnan Bey. Orada gerçekleştirdikleri görüşmelerden bilgiler verebiliriz resimlerle beraber. Oktar ve Cihat, İbrani ve Bar-Ilan Üniversitelerinde İslam’ın Musevilere bakış açısıyla ilgili konferanslar verdiler. Kuran’da Kitap Ehli, İslam’da barış, adalet, özgürlük gibi kavramlar, radikalizm ve terörle fikri mücadele gibi konuların önemi hakkında Kuran ve Tevrat’tan delillerle anlattılar. Resimde gördüğümüz Likud Partisi Milletvekili Sharren Haskel.

OKTAR BABUNA: Likud Partisi’nin en genç milletvekili. Mecliste de ikinci genç hanım. Size çok derin sevgileri ve saygıları var, selamlarını söyledi. Türkiye ile İsrail’in en zor zamanlarda ilişkilerin düzelmesi için yaptığınız çalışmaları çok takdir ediyor. Sizi en yakın zamanda ziyarete gelmek istiyor, inşaAllah.

ADNAN OKTAR: Evet, inşaAllah bekliyorum, ben de onu çok çok seviyorum.

KARTAL GÖKTAN: Likud Partisi’nden Milletvekili Haham Yehuda Glick.

OKTAR BABUNA: Yehuda Glick, Ramazan’da ziyaretinize gelmek istiyor, inşaAllah. Çok selam söyledi size.

ADNAN OKTAR: Yehuda Glick bizim canımız. Onu ben çok seviyorum, çok saygı duyuyorum, çok değer veriyorum.

KARTAL GÖKTAN: İnşaAllah birazdan tekrar beraber olacağız.

VTR: Vücudumuzla İlgili 5 İlginç Bilgi

ASLI HANTAL: Yayınımıza devam ediyoruz.

ADNAN OKTAR: Evet, devam edelim.

ASLI HANTAL: Tunceli’de dün gerçekleştirilen operasyonda 14 PKK’lı etkisiz hale getirilirken, bugün Hakkari’de bir askerimiz malzeme indirirken teröristlerin açtığı ateş sonucunda şehit oldu. Dün, etkisiz hale getirilen grupta yer alan teröristlerin sansasyonel suikast eylemleri yapmak konusunda eğitildikleri kaydedildi. Şehidimizin resmini görebiliriz. Şehit Gökhan Altınalan.

ADNAN OKTAR: Gökhan ne mutlu sana Gökhan. Allah annene babana uzun ömür versin, hidayet sağlık-sıhhat versin. Sabr-ı cemil nasip etsin. Sana imrendik. Seni deccal vurduysa şehitliğin garanti. Ama biz buradayız, sana gıpta ediyoruz sadece. Allah şehitliğini makbul etsin, kabul etsin, meşhur etsin ne mutlu sana, ne mutlu sana, ne mutlu sana, maşaAllah. Evet.

GÖRKEM ERDOĞAN: Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı konuşmada gençleri İngiliz derin devletine karşı üstü kapalı bir şekilde uyardı. “100 yıl önce Lawrence vardı, bugün de sarıklı cübbeli modern Lawrence’ler var.”

ADNAN OKTAR: Helal Tayyip Hocam’a.

GÖRKEM ERDOĞAN: “Bölgemizin geleceği ipotek altına alınmak isteniyor. Unutmayın, millet olarak imtihanımız büyük. Her imtihan bir imkandır. Gecenin en karanlık olduğu zaman şafağa yakındır. Zaman bizden yanadır. Son durak, son İlahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır. İstikbal bizimdir hiç şüpheniz olmasın” dedi.

ADNAN OKTAR: EvvelAllah, senin de gönlün çok rahat olsun Tayip Hocam, sonuna kadar yanındayız. Kılına dokunamazlar evvelAllah. Kılına dokunanın efendim, işte kanunla hukukla gereğini yaparız. Artık anlasın Tayyip Hocam, inşaAllah. Yani dokunmaya kalkanın, tahayyül edenin, zaten öyle olmaz da tahayyül edenin, inşaAllah.

Sarıklı cübbeli bağnazları kullanıyor İngiliz derin devleti. Şiilerden de var Sünnilerden de var. Müslüman alemini böyle birbirine kırdırıp mahvetmek istiyorlar. Zaten yaptılar da yapacaklarını. Tayyip Hocam da bunlara karşı Mehdiyet ruhuyla karşılık veriyor. Ne diyor; “ben ne Sünni’yim ne Şii.” Helal olsun sana. Yedi ceddine rahmet olsun, yedi ceddine rahmet olsun, yedi ceddine rahmet olsun. Bunu ancak delikanlı söyleyebilir. Çünkü oy tabanı hep Sünni. Bunu bir insanın söyleyebilmesi için çok samimi olması lazım, hakiki Allah kulu olması lazım helal olsun. O yüzden de Allah koruyor samimi olduğu için. Çok güzel.

AYLİN KOCAMAN: İran’a gittiğinde de söylüyor bunu.

ADNAN OKTAR: Tabii ki İran’la dostluğu kardeşliği pekiştirmek için elinden geleni yapıyor.

İyi destek gerekiyor Tayyip Hocam’a. AK Parti’yi değil bak, AK Parti falan olayı değil Tayyip Hoca’ya destek çok önemli. Adam CHP’li de olabilir, MHP’li de olabilir. Bak helal olsun Sayın Bahçeli’ye, “sahip çık” dedim. Allah razı olsun, öyle bir sahip çıktı ki anlatılır gibi değil. 1. Ordu Komutanı’nı da gördünüz o gece 15 Temmuz’da. Kabadayının delikanlının hası. Gayet sakin ciğerlerine oturtturdu.

Abdurrahman Uçar, “Kır kaşıkları, maşaAllah Hocam” diyor. Herhalde kaşık havasının iyi olduğunu vurgulamak için.

Evet, dinliyorum.

ASLI HANTAL: Cumhurbaşkanımız bugünkü konuşmasında ayrıca gençlerin eğitimine dikkat çekerek, “Aşk ve hikmetle yoğrulmayan bilgi sahibine yüktür. Bizim arzumuz, ellerinde molotofla silahla gezen değil kalemle kitapla bilgisayarla gezen bir nesildir” dedi.

ADNAN OKTAR: Tabii Tayyip Hocam’a ben çok söyledim “gençlik yetiştirelim” dedim, böyle eğitimli. Fakat ne vakti oldu ne de imkanı oldu. Çünkü nasıl yapsın şimdi Cumhurbaşkanı gidip dernek açacak hali yok. Artık o bizlere kalıyor.

Evet, dinliyorum.

ASLI HANTAL: İçişleri Bakanı Soylu, bir süre önce şehit edilen Mardin Derik Kaymakamı şehit Muhammed Safitürk’ün katliamını planlayan kişinin yakalandığını, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu -şehidimizin resmini görebiliriz- “Muhammed Fatih Safitürk, sana borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak bil ki katliamını planlayanı aldık, elimizde.”

ADNAN OKTAR: İşte gereğini yapacaklardır.

Kabadayıların bir yemin töreni vardı, var mı sizde o?

ASLI HANTAL: İsteyelim. Görebiliriz.

ADNAN OKTAR: Göster kabadayıları.

VTR: Özel Harekatın Yemin Töreni

ADNAN OKTAR: Helal olsun size aslanlarım benim. PKK’nın yapabileceği bir şey yok, dağ-taş kabadayı dolu. İngiliz derin devletinin de yapacağı bir şey yok. Adamlar yeni yeni tanıyor bizi. Bazı ülkeler var, hakikaten biraz ürkek mizaçlılar çekingenler. İşte “işgal ederiz” falan. Adam hakikaten geliyor “buyur işgal et” falan diyor. Burası kabadayı kaynıyor yani çok çok tehlikeli olur öyle bir şey yapmaları. Tehlike dünya çapında olur ve sonuç da kıyamet olur. Kıyamet başlayınca da ‘pardon yanlış yaptım’ olmaz. Kıyametin geri dönüşü yok. Dünyada, söylüyorum bak virüs ve bakteri bile kalmaz. Aman ha aman. Türkiye’yi bölmeye kalkmak, Türk-İslam Birliği’ni ortadan kaldırmaya kalkmak olabilecek en tehlikeli olay yani yapabilecekleri, en son düşünecekleri şey olması lazım. Sakın ha sakın. Deccala buradan istirham ediyoruz aklını başına toplasın öbür kör gözü de patlayacak yani aklı başına gelecek. Tabii her şey kanunla hukukla olur, gereğiyle olur. Yani tazyikten patlar gözü biz bir şey yapmayız da, aklını başına alsın.

Bak Tayyip Hocam Sevr’e de dikkat çekmiş. “Sevr’in hayalini kuruyorlar” diyor. Evet.

Fethullah Gülen cemaatini uyaran bir tek ben vardım o devirde. Herkes iltifat ediyordu herkes. Cumhurbaşkanı, başbakan falan herkes iltifat ediyordu. Tek uyaran bendim. “Enaniyet yapmayın, kibir yapmayın, büyüklenmeyin, Bediüzzaman’a saygılı olun adını anın, doğum-ölüm günlerinde onunla ilgili yazılar yazın, iman hakikatleri anlatın” dedim. “Mehdiyet’e karşı olmayın, Hz. İsa Mesih (as)’ın gelişine karşı olmayın” dedim. Sürekli anlattım hatırlıyorsunuz. Gittiler İngiliz derin devletinin yakasına yapıştılar. Adamlar işte adamı böyle hale getirirler. 

“Allah’ına kurban Hocam, ben de burada oynuyorum.” Diyarbakır’dan Ramazan. MaşaAllah.

“Adnan Oktar, “İngiliz derin devletinin desteklediği adamlar Türkiye’de rahat rahat faaliyet yapıyorlarsa bunda bir iş vardır. Gereken hukuki işlem yapılsın.” Eski Kulağı Kesik. İsmi süper. “Mesela kim?” İşte bu çok ayıp bir soru. Bunu bana sorarsanız olmaz.

İngiliz derin devleti Abdülhamit’ten beri Türk milletinin yakasını bırakmamıştır. Abdülhamit döneminde o adamcağızı mahvettiler, perişan ettiler. Yok, “Kızıl Sultan” bilmem ne falan diye de iftira da ediyorlar, ağır hakaretler ediyorlar. Halbuki perişan etmişler. İngiliz derin devleti saldırmış bu insana, mazlum bir insan. Ama yani Veli Padişah, Evliya Padişah, Sultanlar Sultanı, Hanlar Hanı, bunu bırakın. Ezilmiş bir insandır. Milletimizi de ezdiler o dönemde, padişahı da ezdiler, hükümeti de, hepsini ezdiler. İngiliz derin devletinin oyunlarını ben kitap olarak anlatıyorum, izah ediyorum. Çok büyük olay bu. Türk devletinin en büyük başının belası İngiliz derin devletidir, başka bir olay yok. Dikkati dağıtmaya çalışanlar çok büyük hata yapıyorlar. Yok Amerika, yok Hollanda, yok Danimarka, Norveç… Yok kardeşim, sadece İngiliz derin devleti var, başka bir olay yok. Rusya’nın da başına bela olmuş durumdalar, Putin’in de başına belalar. Putin için de çok büyük bir tehlike. Acayip bir yapılanma var Rusya’da İngiliz derin devletinin. Tayyip Hocam olayın farkında olduğunu her yönüyle anlatıyor zaten. Yani anlamazdan gelmek de bir siyasettir. Bazen onu yapıyor.

Bu gencin adı yok mu? İsim yazmamış, tek resim var. Kendisine ait resim de değil, olmaz. Bir de bunu yazan hanım olduğu halde bey resmi göndermişsin. Bu da çok acayip. Nerden biliyorum? Biliyorum işte. Bir de etkilendiysen güzel bir şey işte.

İsim yazmayana cevap olmaz. Çok samimiyetsiz bir şey. Bir de tek resim. Ne alaka? Ne korkuyorsun? Gölgelerinden korkuyorlar. Ben herkesin önüne çıkıyorum, konuşuyorum. Evim belli, adresim belli. Sen nesin? Ortada yoksun. Bir de makul de konuşuyorsun. Hadi suç unsuru bir şey konuşsan, “adam bizi yakalar, hapse attırır” falan diyebilirsin yahut işte “dava açabilir” diyebilirsin, ihtimal verebilirsin.

Evet, dinliyorum.

GÖRKEM ERDOĞAN: Alman Bild Gazetesi bugünkü sayısında “Türkiye’deki referandum için Atatürk olsa “hayır” derdi” başlığını kullandı. Haberde “Atatürk yaşasaydı “hayır” derdi, çünkü o otoriterdi, fakat totaliter değildi. Atatürk bazıları oldukça sert olan bazı uygulamalarıyla ilk demokratik reformları hayata geçirmiş, ayrıca din ve devlet işlerini birbirinden ayırmıştı. Erdoğan’ın reformlarıyla bunlar tersine çevrilmek isteniyor” sözlerine yer verildi.

ADNAN OKTAR: Canım onlar işine baksınlar. Otursunlar oturdukları yerde. Kimse onları kaale almıyor, habire konuşuyorlar.

“Canım, ruhum” diyebiliyor muydu bir hanım bana? Niye? Allah’ın ruhu hepimizde var. “Aslansın” diyor. “Yine muhteşem üstü muhteşemsin. Çok yakışıklısın, seni çok seviyorum” diyor. Azerbaycan’dan yazmış hanım kardeşimiz.

“Güzel yayınlarınız var. Mesajları okuyor musunuz bilmiyorum ama Türkiye’de hocayım diye geçinenler sizden ders almalı.” Oğuzhan, İstanbul’dan. Benden değil de, Kuran’dan ders alsınlar. Benden ne ders alacaklar?

Evet dinliyorum.

ASLI HANTAL: ABD ordusu Irak’ın Musul kentinde yüzden fazla sivilin hayatını kaybettiği belirtilen binaları koalisyon uçaklarının vurduğunu ilk kez kabul etti. Amerikan Merkez Kuvvetler Komutanlığı olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu ancak uçakların hangi ülkeye ait olduğunu açıklamadı.

ADNAN OKTAR: Anlaşılmayacak ne var? Amerikan uçağı tabii. İngiliz derin devleti pençesini Amerika’nın üstünden hiçbir zaman için çekmiyor, çekmeyeceğini de göstermiş oluyor. Çok vahim bir şey tabii İngiliz derin devletinin bir devlete hakim olması.

Şeddad, Hazreti İbn-i Abbas’a; “Hz. Peygamber bir şey bıraktı mı?” diye sordu. O da “sadece Kuran’ı bıraktı” diyor.

Girne’den Kıbrıs’tan gençler, “Topluca seyrediyoruz Hocam” diyorlar.

“Sivas’ta kahvehaneden seyrediyoruz şu anda Hocam” diyor.

“Hocam keşke, her hoca senin kadar harbi ve açık olsa. Allah muvaffak esin” diyor. Diyarbakır’dan Ramazan.

Evet dinliyorum.

GÖRKEM ERDOĞAN: Düz duvara tırmanan bir kız var, videosu.

ADNAN OKTAR: Düz duvara.

GÖRKEM ERDOĞAN: Evet.

ADNAN OKTAR: Ama bu çok tatlı bir şey bayağı gürbüz, çok büyük nimet, annesi babası bayağı hoşlanıyordur.

YASEMİN AYŞE KİRİŞ: Çok fazla videosu var o çocuğun Instagram’da. Babası çalıştırıyor evde, çok küçük yaşından beri acayip yetenekli.

ADNAN OKTAR: Çok Şeker, böyle bir çocuk evde, çok büyük nimet.

“Keyifle izliyoruz, takip ediyoruz sizi Adnan Bey, programınızdaki her şey gerçekçi, konuşmalarınız için ayrıca teşekkür ederiz.” Isparta’dan selamlar.

Leyla Hilal, “Allah aşkıyla sevdiğim, ruhum nur ala nur canım muhteşemsin heybetlim, yiğidim, aslanım.”

Evet, dinliyorum.

ASLI HANTAL: Horoz resmi göstermek istiyorum.

ADNAN OKTAR: Çok şeker maşaAllah, çok heybetli, köyde bunlar acayip heybetli oluyor, çok güzel oluyorlar. Baksana muhteşem. O kadar fedakâr hayvanlar ki hayret mesela biz köydeyken sofra altlığı oluyordu, yerde yemek yiyorduk, içine ekmek falan dökülüyordu onu yüksek bir yer vardı oradan çırpmak durumunda kalıyorduk. Tavuklar görüyordu ama horoz bas bas bağırıyordu. Bütün o tavuklar geliyordu hiç kendi yemiyor onlara yedirtiyordu. Çok fedakâr hayvan yani bütün gücüyle bağırıyor. Onları topluyor, onların yemesini bekliyor. Kendi de alıyor ama onlara yedirtiyor asıl. Biri bir şey yapsa kabadayılık yapıyor, koruyor onları öyle. Horozlanıyor derler ya ama çok komik laf horozlanma falan.

Evet dinliyorum.

GÖRKEM ERDOĞAN: Top oynayan bir kaplumbağa var.

ADNAN OKTAR: Deliliğine bak, tam futbolcu, bayağı neşeli, gayrete bak sen, hayret çok akıllı bir hayvan.

Evet, dinliyorum.

ASLI HANTAL: Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın “İran’dan üç milyon mülteci Türkiye’ye gelebilir” sözlerine Tahran’dan açıklama yapıldı. Tarhan Dışişleri Bakanlığı Veysi Kaynak’ın açıklamasını “Alakasız ve tuhaf” diye nitelendirdi. Veysi Kaynak’sa bugün yaptığı açıklamada “İran’a yanlış tercüme yapıldığını düşünüyorum. Sözlerim bağlamından koparıldı” dedi.

ADNAN OKTAR: İran dost ülke, İran tertemiz insanlardan oluşuyor. Çok geniş sınır bağımız var. Yüzlerce yıldan beri biz dostuz onlarla, hep Türkler tarafından yönetilmiştir İran ayrıca.

ASLI HANTAL: Yayınımız sona erdi, yarın görüşmek üzere inşaAllah.


DEVAMINI GÖSTER