Ülkücü gençlik şahlandı

ÜLKÜCÜ GENÇLİK ŞAHLANDI

Sayın Adnan Oktar’ın 21 Temmuz 2016 tarihli röportajından

ADNAN OKTAR: Her zaman olduğu gibi ülkücüler devredeler, maşaAllah. Allah sayılarını arttırsın, aslan onlar. Tayyip Hocam onlara güvenebilir, benim şahsi kanaatim olarak. Her dönemde yiğit ve devletten yana tavır koymuşlardır. Çok güzel devlet terbiyeleri vardır.

VTR: Ben bir MHP’liyim, ben bir ülkücüyüm. Çocuklarımıza gelecek için buradayım.

BÜLENT SEZGİN: Sayın Bahçeli Başbakan’ı aramış. “Kalkışma kabul edilemez.”

ADNAN OKTAR:  Bahçeli tabi devlet terbiyesi almış, dem almış, aklı başında, arif bir insan. Tabi ki meşru hükümeti insanlar oyuyla iktidara getiriyor. Tabi ki meşru hükümeti korur. Yani ne diye meşru hükümete tavır alsın? Allah razı olsun, millet iyi. Siyasilerimiz de mükemmel insanlar. Bak Kılıçdaroğlu çok güzel açıkladı. Sayın Devlet Bahçeli çok güzel açıkladı. Zaten o ikisi açıklama yapınca konu bitti yani.

Darbe girişimi sonrası Devlet Bahçeli’nin Meclis konuşması

Anda birsek atide de bir ve beraber olacağız. Tarihimiz birse talihimiz de birdir. Çünkü biz büyük Türk milletiyiz. Başka bir Türkiye yoktur. Başka bir vatan coğrafyası da yoktur. Ne yapacaksak, neyi başaracaksak, nereye varacaksak demokrasinin sınır ve tahammül çemberinde kalarak bunları yapacak ve Allah’ın izniyle de başaracağız. Devlet tektir, bayrak tektir, dil tektir, ülke tektir, vatan tektir. Millet sonuna kadar birdir, diridir. Zalimlere karşı da tavizsizdir.



DEVAMINI GÖSTER