Hepimiz biriz, tek yüreğiz

Hepimiz biriz, tek yüreğiz

18 Temmuz 2016

ADNAN OKTAR: Asker böyle bir şeye girmez. Asker darbeyi asla kabul etmez, er-at. Mümkün mü? Çocuklar hepsi şok içindeydi dikkat edin acayip şaşırdılar.

VTR: Çıktık oraya. Neyin ne olduğunu bilmiyoruz biz. Ben şimdiye kadar doğuda askerlik yapmadım diye üzülen adamım ben. Anladın mı?

ADNAN OKTAR: Komutanları acayip saldırmış bu darbe yapmaya kalkanlar. Yani çok büyük bir zulüm. Bir de o tankla çiğneme olayı akıl almaz bir zulüm. Öbürleri Mehmetçik, tipik yani. Kuzu gibi bakıyorlar halka. Millet yanlarına yanaşıyor. Geri geri adım adım gidiyor çocuklar. “1500’e yakın yaralı varmış. Bunların bir kısmı ağır yaralıymış. Arabaların içinde insan varken tankla üzerinden geçiliyor.” Kardeşim bu nasıl bir zulüm? Ben ilk defa böyle bir olay görüyorum. Mesela Güney Amerika ülkelerinde de darbe oluyor. Halka böyle bir şey yapmazlar. Bu nasıl bir nefret ve kin? Bu ajanların kini nedir? Asker yapmaz bunu, asker asla. Mehmetçik yapar mı bunu? O tankın içindeki hain kim, onu tespit etmek lazım. Hangi alçak? Ne büyük ahlaksızlık, sen yüzlerce insanı arabanın içinde çiğneyip geçiyorsun. Yani en azılı manyak olsa yağmaz şunu.



DEVAMINI GÖSTER