Uzayda oluşan insan eli biçimindeki görüntü, Hz. Mehdi (as)'ın çıkış alametlerindendir.


...İşte o zaman (Hz. Mehdi (A.S.)’nin zuhuru zamanında)

SEMADAN KENDİNİ BELLİ EDEN BİR EL GÖRÜNÜR...

(Celalettin Suyuti’nin Tasnifinden Hadisler, Ahir Zaman Mehdisinin Alametleri, Ali Bin Hüsameddin El Muttaki, S.51)

....Esma binti Umeys dedi ki: O günün (Hz. Mehdi (A.S.)’nin zuhurunun) alameti

SEMADAN UZATILMIŞ VE İNSANLARIN KENDİSİNE BAKIP DURDUĞU BİR EL’DİR.

(Celalettin Suyuti’nin Tasnifinden Hadisler, Ahir Zaman Mehdisinin Alametleri, Ali Bin Hüsameddin El Muttaki, S.69)

Bu hadisde Hz. Mehdi’nin çıkış alametlerinden biri olan gökten uzatılan bir elden bahsedilmekdedir. NASA’ya bağlı Chandra Röntgen Gözlemevi  tarafından çekilen bir uzay fotografında el şeklindeki bir netrön yıldızları kümesi başka bir  yıldız kümesini.........gibi görünmekdedir. Bu yıldız kümesi NASA tarafından ‘Tanrının eli’ olarak adlandırılmışdır.  15 Nisan 2009’da dünyaca ünlü CNN haber ajansı bu alametin gerçekleşdiği kozmik olayı haber verirken nerdeyse  hadisde yer alan ifadeleri bire bir tekrarlayarak“UZAYA UZATILAN BİR İNSAN ELİ” şeklinde aktarmaktadır. Haber şöyledir:

NASA tarafından yayımlanan yeni fotoğraflar “UZAYA UZATILAN BİR İNSAN ELİ” ne benzeyen çok büyük bir yıldız formasyonunun görüntülerini yakalamış. NASA’nın uzay-üssü Chandra Gözlem teleskobu 150 ışık yılı uzunluğunda bir X-ışını gösteriyor.

Parlak alevli kırmızı bir buluta uzanan ruhani mavi parmaklar-başparmak ve açıkça farkedilen pembe işaret , yüzük ve orta parmaklar-

(15 Nisan 2009, CNN http:edition.cnn.com2009TECHspace�414spaceşhandindex.html)

Aynen hadisde tarif edilen şekilde gerçekleşen uzaya uzanan bu el görüntüsü Hz. Mehdi(as)’ın zuhur ettiğine , faaliyete başladığına , insanlar tarafından fark edilmesinin de  iyice yaklaştığına kuvvetle işaret etmekdedir. En doğrusunu Allah bilir. Hadiste geçen  İNSANLARIN KENDİSİNE BAKIP DURDUĞU BİR EL’DİR ifadesinden de göğe  uzanan bu elin görevleri teleskoplarla sürekli bakma, seyretme, gözlemleme üzerine kurulu gök bilimcilerinin ilgi alanına giren kozmik bir  olay olduğu mucizevi bir biçimde bildirilmekdedir.


DEVAMINI GÖSTER