Sonsuz sevgiyi oluşturmak ve güven ortamını sağlamak için neler yapılabilir?

Sayın Adnan Oktar'ın 16 Şubat 2018 tarihli A9 TV röportajından


VTR: Merhaba Adnan Bey, ben Sakarya'dan Osman. Sonsuz sevgiyi oluşturmak için ve güven ortamını sağlamak için neler yapılabilir?

ADNAN OKTAR: Güzel yüzlüm şimdi deccal, eskiden bize anlatırlardı biz hikaye gibi zannederdik deccali. Yani böyle efsanevi bir varlık olarak, şu an da anlatıyoruz yine öyle usulen söylediğimizi zannediyorlar. Gerçekten dünya metafizik bir yerdir. Gerçekten negatif güç oluyor, deccal diye bir varlık oluyor. Mehdiyet de ona karşı gerçekten mücadele veriyor. Bu gerçek, bir kere bunun üzerinde çok durmak lazım. Bunu insanlar masal gibi anlıyorlar. Her ne kadar anlatılırsa, anlatılsın “Tabii bunlar dindardır bir deccal anlatılması gerekiyor, onlar da deccali anlatıyorlar. Bir de Mehdi (as) gerekiyor, Mehdi (as)'den bahsediyorlar.” Böyle değil, fiilen gerçekten deccal var ve fiilen gerçekten Mehdi (as) var. Ve gerçekten böyle bir mücadele var ve onun sonucunda bu sevgisizlik ortaya çıktı. Facia bak mesela gençlere bakıyoruz birçok insan sevgiyi bilmiyor. Genç kızlar muazzam sevgi arayışında ama sevgiyi bilen insanla karşılaşamıyorlar ve bu genç kızları akıl almaz sıkıyor. Yani dünyadaki çektikleri en büyük sıkıntı o genç kızların şu an. En büyük çektikleri acı bu yani. Sevgiyi yaşayamamak. Aslan gibi mesela bayağı güzel genç kızlar var, “ben kedimi seviyorum” diyor, “köpeğimi seviyorum” diyor, “annemi seviyorum” diyor mahvetmişler ya bu çok korkunç bir şey.

EBRU ALTAN: Hiç bilmiyorlar yani.

ADNAN OKTAR: Tabii bu dehşet verici bir şey. Mesela geçenlerde bir model kız geldi. “Ben kedimi severim bir tek” diyor yani “ben hayatta yalnızım” diyor. “Öyle sevme, sevilme öyle bir şey dünyada” diyor. Herkesten yılmış yani hangi genç kızı gördüysem insanlardan yılmış. İstisnasız hepsi ama. Kardeşim bin, iki bin modelle tanıştım şu güne kadar. Hepsi diyor “sevgi diye bir şey yok. İnsanlar birbirini sevmiyor. Erkekler de bize genelde oyun oynuyor” diyorlar. Yani “ben şu erkekle görüştüm sonunda mert delikanlı çıktı, dürüst çıktı” diyen ben kız görmedim. Hep “oyun oynadı” hep “oyun oynadı” diyorlar. “Hep kalleşlik yaptı” diyorlar. Bir acayiplik var. Erkeklere de soruyoruz işte kadınlara güvenmiyorlar falan. Bir gariplikten de ziyade bir facia felaket.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler