Sonsuz merhamet sahibi olan Allah bizleri Dünya'ya hızla yaklaşan dev göktaşlarından korumaktadır

ETİKETLER:


Siz bu filmi izlerken atmosferin üst tabakalarında bir meteor bombardımanı yaşanıyor.

Uzay boşluğundaki milyonlarca meteor Dünya için önemli bir tehlike oluşturuyor.
Bir meteor her an Dünya'ya, belki de şu anda sizin bulunduğunuz yerleşim bölgesine düşebilir.
Ve bu tüm insanlığın sonu anlamına gelebilir. Böyle bir çarpışma etkisiyle depremler, yangınlar, volkan patlamaları birbirini izleyecek ve yeryüzünde yaşam kalmayacaktır.

Peki tam şu anda bir meteorun bulunduğunuz bölgeye doğru hızla yol alıyor olabileceğini hiç düşündünüz mü? 

DEV GÖKTAŞI DÜNYA’YA YAKLAŞIYOR

Geçtiğimiz günlerde açıklanan bir haberde 55 milyon ton ağırlığında göktaşının hızla Dünya’ya yaklaştığı bildirildi.

Uzay bilimciler tarafından 6 yıl önce keşfedilen bu dev göktaşının 8 Kasım 2011 tarihinde dünyanın hemen yanından teğet geçeceği açıklandı.
Dünyaya 350 bin kilometre uzaktan geçecek bu göktaşının dünyaya şu ana dek en fazla yaklaşan göktaşı olacağı hesaplandı.
YU55 ismi verilen göktaşının dünyaya çarpması halinde 65 bin atom bombası gücünde etki yapabileceği ve yerde 600 metre derinlikte kratere yol açabileceği bildirildi.

Bundan önceki senelerde de birçok göktaşı Dünya’ya teğet geçti.

Örneğin 15 Mart 2002'de dünyaya 450.000 kilometre uzaklıktan 50 ila 100 metre çaplı bir asteroid geçti. Eğer Dünya'ya çarpmış olsaydı kuvvetli bir nükleer bomba etkisinde patlama meydana getirecekti. 

22 Haziran 2002'de ise bir futbol sahası büyüklüğünde bir asteroid çok daha yakından, yalnızca 120.000 kilometre uzaklıktan ve saatte 37.000 kilometre hızla geçti.

Unutmayın ki bu göktaşlarından birisi Dünyamıza hiç değmeden geçmek yerine ona çarpmış olsa, büyük ihtimalle şu anda bu filmi izlemeimkanı bulamayacaktınız.

Ancak Yüce Rabbimiz sonsuz şefkati ile bizleri bu tehlikelerden korumuştur.Bu koruma Allah’ın sonsuz merhametinin bir tecellisidir.
Kur’an-ı Kerim’de her şeyin ancak Allah’ın dilemesiyle varlığını sürdürdüğü şöyle bildirilmiştir:

 

Şüphesiz Allah, gökleri ve yeri zeval bulurlar diye (her an kudreti altında) tutuyor. Andolsun, eğer zeval bulacak olurlarsa, Kendisi'nden sonra artık kimse onları tutamaz. Doğrusu O, Halim’dir, bağışlayandır. (Fatır Suresi, 41)

Şüphesiz ki Allah dilediği zaman tüm kainatı yok etmeye kadirdir.Allah, dünyanın sonunu getirecek olan Kıyamet saati için bir vakit belirlemiştir ve dünyayı saran göktaşları o saate doğru büyük bir hızla ilerliyorlar.

Şeytan’dan Allah’a sığınırım.
Ey insanlar, Rabbinizden korkup-sakının, çünkü kıyamet saatinin sarsıntısı büyük bir şeydir. Gerçek şu ki, kıyamet-saati yaklaşarak gelmektedir, onda şüphe yoktur. Gerçekten Allah kabirlerde olanları diriltecektir. (Hac Suresi, 1,7)

Allah, içinde bulunduğumuz dönemde Hz. Mehdi (as)’ın çıkışıyla birlikte insanlığın son kez Kuran ahlakına yönelmesi sürecini başlatmıştır.Dünyayı her an vurmaya hazır yüzbinlerce göktaşı dünyanın etrafını bir bulut gibi sarmış bulunmaktadır.Hicri 1400 yılı hadislerde bildirildiği üzere Hz. Mehdi (as)’ın çıkış tarihidir. Hicri 1400yani 1980 yılından 2010 yılına kadar geçen 30 senelik bir zamanda Dünya etrafındaki göktaşları muazzam derecede bir artış göstermiş durumdadır. Özellikle 1999 yılından itibaren göktaşlarının daha hızlı artış göstermesi dikkati çekmektedir. 
1999 yılında göktaşlarının artışına işaret eden ayet ise şöyledir:

Şeytan’dan Allah’a sığınırım.

EĞER GÖKTEN BİR PARÇANIN DÜŞMEKTE OLDUĞUNU GÖRSELER BİLE: "ÜST ÜSTE YIĞILMIŞ BİR BULUTTUR." DERLER.(TUR SURESİ 44)

Bu ayetin ebcedi1999 tarihini vermektedir. Göktaşlarının 1980 yılında artmaya başlaması ve 1999 yılının sonlarına doğru bu artış hızının olağanüstü şekilde yükselmesi Kıyamet alametlerindendir. Doğrusunu Allah bilir.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler