Sn. Adnan Oktar'ın Dünyanın önde gelen 33. derece masonları ile görüşmesi – Ekim 2012

Stephen Doan- Kaliforniya Eski Büyük Üstadı ve 33 derece mason. Masonik İncelemeler Enstitüsünün başkan yardımcısı ve Hukuk/İçtihat Komitesinin şu anki danışmanı. Şövalye derecesine ve Aktif DeMolay Lejyon onur madalyasına sahip, 1992’de Uluslararası Yüksek Şura üye vekilliğine seçildi. İskoç Riti, York Riti, İskoçya Kraliyet Düzeni, Şövalye Masonlar, Gül Haçlılar gibi pek çok masonik yapıda yer alıyor. Gül Haçlı Teşkilatının önceki başıdır.

Wayne Arner- Amerikanın Kolorado eyaletinden 33 derece mason. 60 seneden fazladır mason. Amerikada çeşitli masonik ek yapıları yönetmekte ve İskoç Riti Denver Kiliseler Meclisinin ruhani danışmanıdır. 33 Dereceler Yüksek Şura üyesidir. Ayrıca York Ritinden Tapınak Şövalyesidir. 

Trevor Stewart- İngiltere’den bölgesel eski büyük üstat. Masonik tarihçi ve yazarlar arasında önde gelen bir isim. 33 derece çok tanınmış bir mason. Birleşik İngiltere Büyük Locasının konferansçısı ve buraya bağlı ana araştırma locasının başıdır. Quotuor Coronati Locası da dahil olmak üzere pek çok locaya üstatlık yapmıştır. Pek çok açıdan, İngiltere Büyük Mason Locasının felsefi ve manevi sesidir. Bütün dünyada sürekli konferans vermekte ve İngilterede pek çok özel kuruluşun lideridir.

Timothy Hogan -Tapınak Şövalyelerinin şu anki Büyük Kumandanı yani Büyük Üstadı. “Başlangıç Tapınağı Egemen Düzeni” [Ordre Soverain du Temple Initiatique] ismiyle anılan, silsilesi 12. yüzyıla kadar uzanan orijinal tapınak şövalyelerinin günümüzdeki lideri.
Ayrıca Tapınakçıların alt çalışma grubu olan Uluslararası CIRCES organizasyonunun yöneticisi.
İskoç ritinden Onur Kurulunda 32 derece kıdemli mason.
Masonlukla ilgili çok sayıda kitabın yazarı ve düzenli olarak localarda konferans veriyor. Ayrıca Gül Haçlılar teşkilatı da olmak üzere pek çok masonik yapılanmaya bağlı.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler