Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (30 Temmuz 2016; 21:00)

MEHDİYET'İN ALAMETLERİ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE GERÇEKLEŞİYOR

Hz. Mehdi (a.s) hak, alametleri herkesin gözünün önünde oluyor. Mesela şu olan olay Peygamberimiz (s.a.v.) tarafından bildirilmiş. “Medine’de bu olay 24 mil yayılır” diyor “siyah yağ taşları” yani asfalt “kanla dolar” diyor açıkça anlatıyor. “Gökte saçaklı yıldızlar uçar” diyor. “Köprüde askerler olur” diyor “tabur” açık söylüyor Peygamber (s.a.v.). “Köprü tamamen tutulur” diyor “çatışma olur” diyor “insanlar ölür” diyor. “Bütün şehre yayılır bu” diyor. “Ve bunu yapan askerler yenilir” diyor bak “bunu yapan askerler yenilir.” “Ve o anda da depremler buna eşlik eder” diyor bunlar da oldu. “Sabahlara kadar müminler tekbirler getirirler” diyor “silah kullanılmaz” diyor, halk silah kullanmaz “tekbirlerle İstanbul’u manen fethederler” diyor. Mehdiyet Türkiye’nin bir gerçeği, Ortadoğu’nun da bir gerçeği. Ortadoğu’daki bütün bu savaşların nedeni Mehdiyet. Irak ve Suriye’deki savaş niçin oluyor? Sor bakayım Amerika’ya niye oluyor? Hz. Mesih (a.s)’ın çıkışı, Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkışı başka bir nedeni yok herkes biliyor.

 

HADİSTE DECCALİN KIZDIRILINCA ORTAYA ÇIKACAĞI BİLDİRİLİYOR

Sahih-i Müslim, 2932 numaralı hadis, 98-99. “Deccal ancak kendisini kızdıran bir şey sebebiyle çıkar.” Onu kim kızdırır? Hz. Mehdi (a.s) kızdırır, Mehdiyet kızdırır. Biz de talebeleri olduğumuza göre Mehdiyet’in kokusu bizim de üstümüzde oluyor haliyle bize de çok kızıyorlar demek ki. En çok da herhalde şu an bize kızıyorlar. Ama Hz. Mehdi (a.s) çıktığında ne yapacaklar onu bilmiyorum. “Deccalı insanların üzerine gönderecek ilk sebep onu gazaba getirecek bir kızgınlıktır.” Kızgınlık, demek ki kuyruklarına basılacak bunların. Çok açık değil mi? Bak “deccal ancak kendisini kızdıran bir şey sebebiyle çıkar. Deccalı insanlar üzerine gönderecek ilk sebep” işte darbeyle şununla bununla Müslümanların üzerine götürecek ilk sebep “onu gazaba getirecek bir kızgınlıktır.” Yani onu deşifre etmek, rezil rüsva etmek. İngiliz derin devletine nefes aldırmayacağız, bütün dünyaya rezil edeceğim onları. İlimle irfanla. Hz. Mehdi (a.s)’ın en aciz talebesiyim. Hz. Mehdi (a.s)’ın ayakkabısının tozuyum ben, onun hizmetçisiyim. Artık ona göre düşünsünler Hz. Mehdi (a.s) çıktığında ne yapacaklarını.

 

İNGİLİZ DERİN DEVLETİNİN AMACI TÜRK MİLLETİ'Nİ İÇ ANADOLU'YA HAPSEDİP BURADA YOK ETMEK

1830’da İngiltere Dışişleri Bakanı Lord Palmerston bak diyor ki; “Türklerin Avrupa’dan atılması gerektiğini, Avrupa’daki Osmanlı topraklarının Türklerin elinde kalmaması gerektiğini,” Yani İstanbul’u kastediyor. “Rusya’nın Edirne’ye kadar gelmişken İstanbul’u da işgal etmemesinden üzüntü duyduğunu da dile getiriyor.” Kafa İstanbul’da kaldı bunların. Onun için bak İstanbul’a yüklendiler. Asıl istedikleri İstanbul’u işgal etmek, Ege’yi almak, Antalya’yı almak. Güneydoğu’yu PKK’ya vermek. İç Anadolu’ya da halkı oraya toplayacaklar, orayı mezarlığa çevirecekler. Orada yok etmeyi düşünüyorlar Türk milletini yani İç Anadolu Bölgesi’nde.

 

EBCEDİ 2016 TARİHİNİ VEREN BAZI KURAN AYETLERİ

Ayette diyor ki Al-i İmran Suresi, 139’da “Gevşemeyin, üzülmeyin” Şeytandan Allah’a sığınırım. Gevşemek ne demek? Tedbiri elden bırakmak. “Üzülmeyin” yani korku, tedirginlik, üzüntü olmasın. Moral bozukluğu olmasın. “eğer (gerçekten) iman etmişseniz” samimi iman edenlerseniz “en üstün olan sizlersiniz.” “Siz hâkim olacaksınız” diyor Allah. Al-i İmran Suresi, 139. Ebcedi kaç? 2016. “…eğer (gerçekten) iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz.” Ebcedi 2016. Şeytandan Allah’a sığınırım. “…Allah'ın dinine dalga dalga girdiklerini gördüğünde, Hemen Rabbini hamd ile tesbih et” (Nasr Suresi, 2-3) Ebcedi kaç? 2016. Mehdiyet’in hayati tarihi.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler