Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (25 Mart 2016; 22:00)

MUSEVİ KAYNAKLARINDA HZ. MEHDİ (AS)

“Moşiyah geldiğinde Tevrat’ı yasa kitabı olarak en önemli kaynak görmeyecek bizim geleneklerimize karşı gelecek.”

Evet Musevi geleneklerine karşı gelecek, bozuk olduğunu, bağnazlık olduğunu söyleyecek, gerçek Tevrat böyledir diyecek yani Kuran’a uygun olan Tevrat’ı açıklayacak.

“Musa dedi ki; “Rabbim ben kulun ne geçmişte ne de benimle konuşmaya başladığından bu yana iyi bir konuşmacı oldum çünkü dili ağır ve göğsü sıkışan biriyim.” Rab; “Kim ağız verdi insana dedi, insanı sağır, dilsiz, görür ya da görmez yapan kim? Şimdi git Ben konuşmana yardımcı olacağım, ne söylemen gerektiğini sana öğreteceğim. Musa dedi ki; “Rabbim beni gönderme ne olur benim yerime başkasını gönder o zaten göndereceğin kişiyi.””

“O zaten göndereceğin kişiyi” sözlü Tevrat şöyle açıklıyor, “Ne olur benim yerime başkasını gönder, o zaten göndereceğin Moşiyah’ı.” Mehdi’yi gönder diyor benim yerime diyor, Firavun’un yanına ben konuşamıyorum diyor. Bak 3500 yıl önce “benim yerime Mehdi’yi gönder” diyor Firavun’a “zaten göndereceğin kişiyi” diyor. Ama bu sözlü Tevrat’ta biliniyor.

“Musa dedi ki; “Rabbim ben kulun ne geçmişte ne de benimle konuşmaya başladığından bu yana iyi bir konuşmacı oldum.””

Bende konuşma zorluğu var diyor kalbi sıkışıyor konuştuğunda, panik oluyor o yüzden tedirgin oluyor, panik demeyeyim de yani gerilime düşüyor.

 “Çünkü dili ağır ve göğsü sıkışan biriyim.” Rab; “Kim ağız verdi sana dedi, insanı sağır, dilsiz, görür ya da görmez yapan kim? Şimdi git Ben konuşmana yardımcı olacağım, ne söylemen gerektiğini sana öğreteceğim.” Musa dedi ki; “Rabbim beni gönderme ne olur benim yerime başkasını gönder o zaten göndereceğin kişiyi.””

Dediği Mehdi Moşiyah; sözlü Tevrat’ta zaten açıklanıyor o açık açık söylüyorlar. O zaten göndereceğin Moşiyah’ı gönder diyor Tevrat’ta gördüğü için beni gönderme diyor ne olur diyor.

“Her kim tüm halkları bir olan Allah’a birlik içinde hizmet etmeye ikna ederse o kesinlikle Moşiyah’tır. Moşiyah’ın harikalar ve alışılmışın dışında durumlar meydana getirmesini ve ölüleri diriltmesini beklemeyin böyle olmayacak. Musa’nın ardından dini zorlaştırıp, Davud’un dini kolaylaştırması gibi Moşiyah da dini kolaylaştıracaktır.”

Evet Peygamberimiz (s.a.v.)’in hadislerinde de var, dini tahrif edecek diyor. Yani yobazlarda, bağnazlarda daha bağnazlık getireceğini zannediyorlar daha bağnaz olacağını zannediyorlar. Mısır’dan Çıkış 4/10 ve 15 bu bölümler.

Moşiyah halka sürekli şunu diyecek, “Allah sizinle yaptığı hangi anlaşmada bu dünyada rahat edeceğinizi söyledi ki, şu anda başınıza gelen tüm belalar dünyada rahatlık peşinde olmanızdan kaynaklanıyor.”

Yani Kuran’da, Tevrat’ta, İncil’de nerede geçiyor diyor rahat edeceğiniz dünyada.

 

MUSEVİ KAYNAKLARINA GÖRE MEHDİ MİZAÇ OLARAK EN ÇOK HZ. MUSA'YA BENZEYECEKTİR, ŞAKACILIĞI İSE HZ. SÜLEYMAN'A BENZEYECEKTİR

Hz. Süleyman (a.s)’a soruluyor, “Moşiyah mizaç olarak sana benzer mi?” diyorlar. Süleyman (a.s) da diyor ki “Moşiyah benim gibi muzip olacak” diyor. “Şakacı olacak” diyor “ama o mizaç olarak en çok Musa (a.s)’ya benzer” diyor ama “muzipliği yönüyle, şakacılığı yönüyle bana benzer” diyor. Hz. Süleyman (a.s) da çok şakacı, kadına da şaka yapıyor.



DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler