Peygamberimiz (sav)'in bir mucizesi daha gerçekleşti: Lulin Kuyruklu Yıldızı


“Vaad edilen Mehdi’nin zuhur mukaddimeleri olan Abbasi Melik Horasan’a vardığı zaman, ŞARK TARAFINDA İKİ DİŞLİ MÜNEVVER (FAZLA PARLAK, AYDINLIK) BİR BOYNUZ ÇIKAR”. (İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s.1184)

Peygamber Efendimiz (sav)’in hadisinde ahir zamanda gelmesi beklenen Hz. Mehdi (as)’ın çıkış alameti olarak belirttiği ve İmam-i Rabbani’ninde detaylı olarak tasfir ettiği İKİ DİŞLİ MÜNEVVER (FAZLA PARLAK, AYDINLIK) BİR BOYNUZ ÇIKAR  ifadesi 24 Şubat 2009 yılında yani Hicri 1430’da dünyaya en yakın noktadan keçen LULİN KUYRUKLU YILDIZI’ na işaret etmekdedir. İmam-ı Rabbani bu yıldızın diğer özelliklerini de ayrıntılı olarak bildirmişdir.

1-İKİ DİŞLİ

....O sütunun üst tarafında da iki başı var; İKİ DİŞE BENZİYOR.

 (İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s.1184)

Lulin Kuyruklu Yıldızının arka kısmındaki kuyruğun çattalı olması hadisdeki iki dişli ifadesiyle bire bir bağdaşmakdadır.

2-MÜNEVVER (FAZLA PARLAK AYDINLIK)

....şark tarafında iki dişli MÜNEVVER (fazla parlak , aydınlık) bir boynuz çıkar.

(İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s. 1184)

Hadisde bahsi geçen münevver (fazla parlak, aydınlık sıfatı) Lulin Kuyruklu Yıldızının dünyaya yaklaşdıkca 6 YILDIZ PARLAKLIĞı kadar artan parlaklığına işaret etmekdedir.

3-BİR BOYNUZ

Şark tarafında meydana çıkan o beyazlık; önceleri nurlu bir sütun halinde idi. Sonra, ona bir eğirlik geldi; BOYNUZ ŞEKLİNİ ALDI.

(İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s.1184)

Lulin Kuyruklu Yıldızını diğer kuyruklu yıldızlardan ayıran en önemli farklılığı çekirdeğin ön kısmında yani ilerleme yönünde de bir kuyruğun bulunmasıdır.

4-  Sabitlerin seyri mağripten (batıdan) meşrikadır ( doğuyadır).....

 ( İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s. 1184)

Bu ifade gök cisimlerinin dönüş yönüne işaret etmekdedir. Nitekim bütün gök cisimleri mağribden yani batıdan meşrika yani doğuya haraket etmekdedir.

5- Onun her günkü irtifi ( geçiş yönü) ise, MEŞRİKTEN (DOĞUDAN) MAĞRİBEDİR ( BATIYADIR)....

( İmam-ı Rabbani, Mektubat-ı Rabbani, 381. Mektup, s. 1184)

Burdaysa onun her günkü irtifi (geçiş yönü) ise denilerek, Lulin Kuyruklu Yıldızının diğer gök cisimlerinden farklı olarak DOĞUDAN BATIYA DOĞRU HAREKET ETTİĞİ BİLDİRİLMİŞDİR.

Bu kuyruklu yıldızın çok önemli bir diğer özelliği daha bilim adamlarınca açıklanmıştır.

BU YILDIZ BİR DAHA EN AZ 1000 YIL SONRA YENİDEN DÜNYANIN YAKININDAN GEÇEBİLECEKTİR. OYSA BU MÜMKÜN OLMAYACAKTIR. ÇÜNKÜ; hadisler ve ehl-i sünnet alimlerinin yaptıkları değerlendirmelere göre HİCRİ 1500 İLE BİRLİKTE İSLAM ÜMMETİNİN ÖMRÜ DE BİTMİŞ OLACAKTIR.

BU ÜMMETİN ÖMRÜ BİN SENEYİ GEÇECEK, FAKAT BİN BEŞ YÜZ SENEYİ AŞMAYACAKTIR....

(Kıyamet Alametleri, Medineli Allame Muhammed b. Resul el-Hüseyni el-Berzenci, Pamuk Yayıncılık, İstanbul, 2002, S.299)

Dolayısı ile LULİN KUYRUKLU YILDIZININ DÜNYANIN YAKININDAN BİR DAHA 1000 YIL SONRA GEÇMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR. Doğrusunu Allah bilir.

Lulin kuyruklu yıldızının çıkışının ardından görülen YOĞUN YAĞMUR YAĞIŞLARI Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alametlerindendir.

HZ. MEHDİ (A.S.)’IN ZUHURUNDA ÇİFT KUYRUKLU BİR KUYRUKLU YILDIZ ÇIKACAK VE ÖYLE PARLAK OLACAK Kİ, dolunay gibi parlayacak. BU YILDIZIN ÇIKIŞINDAN SONRA ÖYLE ÇOK YAĞMUR YAĞACAK Kİ, büyük hasar olacak. Fakat halk bu yağmurları sevinçle karşılayacak. Çünkü bundan önceki 3 yılda hiç yağmur yağmamış olacak.

  ( Murtaza Lakha, R&K Tyrell Basmevi, Londra, 1993)

Hadisde bahs edilen yıldız az önce detaylı olarak  özelliklerini incelediyimiz LULİN KUYRUKLU YILDIZIDIR ve yağmurların bu kuyruklu yıldızın görülmesinin ardından yağacağına dikkat çekilmişdir. Aynen hadisde belirtildiyi gibi Lulin Kuyruklu Yıldıznın çıkış tarihi olan 2009 yılından önce şiddetli bir kuraklık görülmüş, 2009 yılının hemen ardındansa yoğun yağmurlar görülmüş hatta bir çok hasar meydana gelmişdir. Halen de yoğun yağmurlar yağmakda , hatta insanların yağmurların durması için dua etdiklerine ve yağmurların  artması nedeniyle barajların dolduğuna ve kapaklarının açılacağına dair basında haberler yer almakdadır.

Adnan Oktar:  Mesela son yine kuyruklu yıldızın çıkışı, İKİ UÇLU KUYRUKLU YILDIZ ın çıkışı HİLAL BİÇİMİNDE BİR KUYRUKLU YILDIZ  çıkacağını söylüyor Peygamber efendimiz (sav). Bu son derece harika bir yıldızdır, çünkü hem ön kısmında hem de arka kısmında çift kuyruğu var ve 6 MİSLİ PARLAK MÜNEVVER BİR YILDIZ diyor zaten Peygamberimiz (sav) ve bu kuyruklu yıldız çıkmadan önce diyor bir kaç yıl önce yağmurlar kesilecek diyor aynısı olmuştur çünkü 2009’da çıktı, 2009’da, 2008’de , 2007’de yağmurlar kesildi , her kes biliyor bunu. Ve bu kuyruklu yıldızın  çıktığı zaman da diyor çok fazla yağmur yağacak diyor insanlar yağmurun yağmasından bu sefer bizdar olacaklar diyor yani yağmur fazlalığından halk şimdi yağmurun kesilmesi için duaya çıktı bir çok yerde. Bu kadar detaylı ve kapsamlı anlatmışdır Peygamber efendimiz (sav).


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler