Münafıklar, müslümanların dağılmasını ister

Adnan Oktar’ın 21 Kasım 2017 tarihli A9 TV sohbetinden


ADNAN OKTAR: Allah diyor ki münafıklar için “Onlar, kendilerinin inkâra sapmaları gibi sizin de inkâra sapmanızı istediler. Böylelikle bir olacaktınız.” Onun için münafıklar hep kendilerine adam çağırır ki suçlu sayısı artsın diye. Çünkü ahlaksız olduğunu bilir. Ama iki-üç kişi tabii onu bunaltıyor. Karaktersiz, ahlaksız olarak bilindikleri için ama çoğalırsa o suçun azalacağını düşünür. Onun için sürekli çağırır münafıklar. Bize gelin, bize gelin diye çağırırlar. “Öyleyse Allah yolunda hicret edinceye kadar onlardan veliler (dostlar) edinmeyin. Şayet yine yüz çevirirlerse, artık onları…” (Nisa Suresi, 89) İştezarar veremeyecek hale getirin” diyor Allah o devir için tabii bu.

Şeytan da “göreceksin” diyor Allah’a “benimle aynı kafadalar” diyor. “Çağıracağım ve gelecekler” diyor. “Sana itaat etmeyecekler” diyor. Münafıklar da öyle Allah’tan uzak insanlar yetiştirmek istiyor ama Kuran’la bunu elde etmek istiyor. Çok kahpe bir yöntem. Münafığa dikkat edin Müslümanların sayısının artmasını hiç istemez. Müslümanların birlik olmasını istemez. Darwinizm’e karşı mücadele etmez. İman hakikatleri de anlatmaz. Kuran mucizeleri de anlatmaz. Tek istediği Müslümanların dağılmasıdır. Bak kahpeliğe bak. Şu pisliğe bak. Ve en etkili gördüğü Müslümanlara kafayı takar. Yani bir halt edeceğinden değil. Şeytani yönünü göstermek için söylüyorum. 

ama o dehşeti yaşadıkları için bir an önce Müslümanların dağılmasını ister. Ama orada da bak Kuran’ı kullanıyor. Kuran’ı yok etmek için Kuran’ı kullanıyor. Müslümanları yok etmek için Kuran’ı kullanır. Müslüman da Kuran’la Müslümanların sayısının artmasını ister. İman hakikatleri anlatır, Kuran mucizeleri anlatır. Darwinizm’in geçersizliğini anlatır. Put inançları ortadan kaldırmaya çalışır. Ve Müslümanların birlik içinde ve büyük bir topluluk olarak yaşamasını ister. Münafıklar birlikte topluluk halinde yaşamasını istemez Müslümanların. Dağılmasını ister. Hiçbir şekilde topluluk olmasını istemez. Ve Müslümanların başında da bir baş olmasını asla istemezler. Dağılmasını isterler Müslümanların.


DEVAMINI GÖSTER