Hz. Mehdi (as)’ın bir çıkış alameti daha gerçekleşti: Güneş’te beliren yüz şekli

Peygamberimiz (sav) Güneş’ten bir alamet belirmesinin Mehdi (as)’ın çıkış alametlerinden biri olduğunu haber vermiştir.

 

Buyurdu ki: Güneş alamet olarak doğmadıkça (Güneş’ten bir alamet belirmedikçe), Mehdi çıkmayacaktır. (Celaleddin Suyuti'nin Tasnifinden Hadisler, s. 33, Ahir zaman Mehdisinin Alametleri)

 

Bir diğer hadiste ise Güneş'te bir yüz şekli görüleceğini ve bu harika olayın da insanlar tarafından bilinip anlaşılacağını bildirmiştir.

 

(TV programı): “Şu fotoğrafa bakalım. Bakın; iki gözü, burnu ve boydan boya yüzündeki gülümsemesini görüyorsunuz. Bu resim NASA tarafından 8 Ekim'de çekildi.”

 

İnsanların gözü önünde Güneş’te bir yüz belirir. (Kitab-ül İrşad- Şeyh El Müfid s. 541-542)

 

Dikkat! Güneş’in şu anda izlediğiniz resmini paylaşan NASA Güneş’in bu olağanüstü şeklini “gülen bir yüz” olarak duyurmuştur. Gerçekten de Güneş'te gözlerindeki parlaklıktan ağzına kadar tüm detaylarıyla belirgin bir insan yüzü belirmiştir. Ardından 2014 yılında NASA Güneş'te bir yüz şeklinin belirdiğini duyurmuş ve bu olağan dışı olayın resmini haber kaynaklarına servis etmiştir. Dolayısıyla, tam hadiste söylendiği gibi, sadece bilim adamları değil tüm insanlar şu anda izlediğiniz bu yüz şeklini görebilmişlerdir.

 

Böylece Peygamberimiz (sav)'in 1400 yıl önce Hz. Mehdi (as)'ın geliş müjdesi olarak bildirdiği bir alamet daha gerçekleşmiştir.



DEVAMINI GÖSTER