Hoş Sohbetler (7 Nisan 2017; 22:00)


GÖKALP BARLAN: İyi akşamlar değerli A9 izleyenleri. Hoş Sohbetler programımıza hoş geldiniz. Değerli Hocam hoş geldiniz.

ADNAN OKTAR: Hoş bulduk. Siz de hoş geldiniz.

“Sevgi Türkiye’nin vasfıdır” diyelim.

Dinliyorum.

KARTAL GÖKTAN: İsveç’in başkenti Stockholm’de bugün öğleden sonra alış veriş merkezinin olduğu bir binaya kamyonlu saldırı gerçekleşti. Saldırıda dört kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. İsveç polisinin terör şüphesinin üzerinde durduğu ifade edildi.

ADNAN OKTAR: Canım herhalde yani. Tabii ki terördür.

Evet dinliyorum.

BÜLENT SEZGİN: İdlib’de gerçekleşen ve içlerinde çocukların da olduğu yüzden fazla sivilin şehit olmasına sebep olan kimyasal saldırısı sonrasında Amerika bugün sabaha karşı dört sıralarında Suriye rejimine ait Şayrat Hava Üssü’nü vurdu. Akdeniz’deki Amerikan savaş gemilerinden fırlatılan elli dokuz Tomahawk füzesinin yirmi üçü Suriye Havva Üssü’ne isabet etti. Vurulan üs ülkedeki en aktif askeri üslerden. Amerikan Tomahawk füzelerini gönderirken Rusya’nın Suriye’de rejimi korumak için kurduğu savunma sistemleri ise çalışmadı. Suriye rejimi yaptığı açıklamada sadece altı askerin hayatını kaybettiğini ve üssün önceden boşaltıldığını duyurdu. Bu açıklamada “acaba bu olay bir tiyatro muydu?” Tartışmalarını gündeme getirdi. Mevlüt Çavuşoğlu ise Dışişleri Bakanımız, “Amerika’nın Suriye’yi vurmadan önce koalisyona bilgi verdiğini” açıkladı.

ADNAN OKTAR: Onlar da o zaman orayı boşaltmışlar. Ben o işleri pek anlamam ama olayın Müslümanların aleyhine tezgahlanmış bir oyun olduğunu görmemek mümkün değil, arkasında İngiliz derin devleti var. Oyunun sisteminin nasıl çalıştığını da anlatacağım daha sonra yani bu sistemi anlatacağım. Doğrudan İngiliz derin devletinin bir oyunu bu başka bir şey yok. Bir plan, proje ve uygulama başka bir konudan bahsedemeyiz.

Dinliyorum.

KARTAL GÖKTAN: Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika’nın Şayrat Havva Üssü’ne füze saldırısı düzenlemesine ilişkin olarak, “Esad rejiminin kimyasal savaş suçlarına karşı atılmış bu operasyonunu olumlu bulduğumuzu söylüyorum ama yeterli görmüyorum” dedi. Sayın Devlet Bahçeli ise, “Esad yönetimi layığını bulmuş, cevabını almıştır. Esad’ın katliamlarına verilen füzeli karşılık olumlu ve yerindedir” diye konuştu.   

ADNAN OKTAR: Bu olayı çok detaylı, kapsamlı anlatacağım. Yani nasıl planladılar, amaçları nedir? Hepsini izah edeceğim. Daha ilerleyen zamanda onu açıklayacağım. Doğrudan İngiliz derin devletinin bir oyunu. Sistemin nasıl çalıştığını da anlatacağım inşaAllah.

Tayyip Hocam beyaz takım elbiselerini hazırlasın, ipekli beyaz takım bekliyoruz Tayyip Hocam’dan, cayır cayır. Yazın hep beyaz, sıklıkla beyaz, hep beyaz değil de sıklıkla beyaz ipek takım elbise yakışır. Allah razı olsun dedim ki, “Tayyip Hocam çizgili de giy” dedim, hemen iki gün sonra çizgili takım elbiseyi giydi maşaAllah, iki-üç gün sonra. Bugün de baktım yine takım çizgili giymiş çok yakışmış ipekli takım, “ipekli giy” dedim ipekli giymiş helal olsun yakışır Tayyip Hocam’a. Sen Cumhurun Reisisin sana her gün kıyafet yakışır. Yediğin, içtiğin helal senin, ne çekiniyorsun? Helal kazanıyorsun helaliyle de harcıyorsun, tabii ki harcayacaksın helal olsun sana. Sana laf söyleyen bana gelsin. Yakışır, Tayyip Hocam peş peşe, peş peşe bak geçen gün de çizgili giydi, yine bugün de çizgili giymiş çok yakışıyor. “Uzunum” diyor, aslan gibi delikanlısın işte ne güzel, kısa mı olacaksın yani uzun olmak güzel işte. Ecevit kısa diye eleştiriyorlardı adamcağızı. Uzun işte aslan gibisin daha ne? Tabii her yerde gayet heybetli görünüyor, çok yakışıyor.

BÜLENT SEZGİN: Sayın Cumhurbaşkanımız son haftalarda genellikle yelek giymesi dikkat çekiyordu Adnan Bey. Katıldığı bir televizyon programında tarzını neden değiştirdiği soruldu Cumhurbaşkanımıza.

ADNAN OKTAR: Yeni değiştirdi tarzını evet. Ben söyledikten sonra değiştirdi.

BÜLENT SEZGİN: Sayın Erdoğan Gazeteci Mehmet Acet’in “Sizi yeni bir tarzla görüyoruz son dönemde. Meydanlarda, televizyon programları, seyahatlerde yelekle görüyoruz, bu yeni tarz mı efendim?” Sorusuna şu yanıtı verdi. “Size de tavsiye ederim soğuk havalarda gayet iyi faydalı oluyor ama tarz olmuş yani tuttu da.”

ADNAN OKTAR: Soğuk havada iyi olur tabii, anne tavsiye etmiştir yeleği de. Tayyip Hocam beyaz takım elbiseyle bekliyoruz, ipek cayır cayır göreceğiz.

KARTAL GÖKTAN: Yine Cumhurbaşkanımız’ın yakın zamanda giydiği kıyafetlerden örnekler vardı.

ADNAN OKTAR: Şöyle ya gıcır gıcır, cayır cayır çoğu da ipekli maşaAllah yakışıyor Tayyip Hocam’a.

OKTAR BABUNA: Siz rahmetli Erbakan Hocamız’a kravat hediye etmiştiniz Hocam. O kravatları takıyordu çok renkli güzeldi, şok şıktı.

ADNAN OKTAR: Evet. Bir marka vardı çok seviyordu markayı ama ben tanıttım ona. Bir kravat hediye ettim, o çok hoşuna gitti, arkasından kaşkol hediye ettim o da çok hoşuna gitti, sonra peş peşe kravatlar sürekli onları takıyordu. Dünya tatlısı, “bu” diyor “Osmanlı motifleri var” diyor. İtalyan kravatları çok beğeniyordu.

Ben bastırınca bak evet oyları hemen İstanbul’da yükselmeye başladı gördünüz. Önce yoktu iki puan yükselmiş benim konuşmamdan sonra bütün İstanbul’da. Bakın benim konuşmamdan önce, bak konuşmamdan sonra iki puan yükselmiş.

BÜLENT SEZGİN: Açıklamalarınız her yerde haber olmuştu Adnan Bey.

Erbakan Hocamız’ın bir resmi vardı Adnan Bey. 

ADNAN OKTAR: Erbakan Hocam dünya tatlısıydı, yiğitti hiç kimseden korkmazdı o.

Evet dinliyorum.

BÜLENT SEZGİN: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyada paylaşılan ev kıyafetleriyle torununa ders çalıştırırken göründüğü fotoğraf büyük ilgi topladı. Fotoğrafta Esra-Berat Albayrak çiftinin oğlu, Ahmet Akif Albayrak’a Kuran-ı Kerim öğrettiği ifade ediliyor. Fotoğrafı görebiliriz.

ADNAN OKTAR: Göreyim. Tayyip Hocam’a yakışır. Ama torun da bayağı yakışıklı olacak, bu çok güzel olacak maşaAllah. Allah ömrünü uzun etsin, Tayyip Hocam’ın da torunun da inşaAllah.

Dinliyorum.

BÜLENT SEZGİN: Erbakan Hocamız’ın resmini gösterebiliriz.       

ADNAN OKTAR: Göreyim. Yazıyı göster.

BÜLENT SEZGİN: Okuyayım mı Hocam?

ADNAN OKTAR: Oku evet.

BÜLENT SEZGİN: “Refah Partisi lideri Necmettin Erbakan, boynunda ünlü İtalyan modacı imzasını taşıyan ipek kaşkoluyla seçim duası yaptı. Sarı ve lacivert tonların ağırlıkta olduğu ipek kaşkol, Batı’nın ünlü butiklerinde iki yüz dolara, yani on bir milyon liraya alıcı buluyor. Bu marka zengin ve havalı moda tutkularının vazgeçilmez markası olarak biliniyor. Erbakan’ın Batı usulü şıklığını Adnan Hoca’nın müridlerine borçlu olduğu söyleniyor. Genç müridler başka marka kullanmadıkları gibi, çevrelerine de hediye etmeyi seviyorlarmış.”

ADNAN OKTAR: Erbakan Hocam giymeyecek de kim giyecek tabii helal olsun, o candır can.

OKTAR BABUNA: Ama çok şıktı Hocam hakikaten hatırlıyoruz maşaAllah.

ADNAN OKTAR: Cennet kuzusu o. Allah cennette kardeş etsin inşaAllah.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler