Gizli Tehlike - 1. Bölüm / PKK'nın Komünist Toplum Hayali

PKK’NIN KOMÜNİST TOPLUM HAYALİ

Gizli Tehlike isimli yeni bir programımızla siz değerli izleyenlerimizin karşısındayız.

Bugün komünist rejimlerin dünyanın bir çok ülkesinde iktidarda olmaması veya siyasi etkinliğinin azalması pek çok kişinin "komünist ideoloji yok oldu" şeklinde yanlış bir yargıya varmasına neden olmuştur. Oysa komünizmin fikri temeli olan materyalist dünya görüşü dünyanın pek çok ülkesinde etkinliğini korumakta, terör ve şiddetin yaygınlaşmasına neden olmaktadır.

Bugün birçok ülke sürekli olarak bir terör tehdidi altında. Dünya çapında yıllardır süregelen bu bela hiç beklenmedik anlarda masum insanları, çocukları, köylüleri, askerleri hedef alıyor; sinsi pusular, hain tuzaklar kadın-çocuk demeden pek çok kişinin ölümüne veya sakat kalmasına neden oluyor. Bu büyük belaya karşı alınmaya çalışılan önlemler ise şimdiye kadar hiçbir zaman gerçek, kalıcı bir çözüm olamadı.

PKK, komünist, Leninist, Stalinist bir terör örgütüdür ve yıllarca komünist ülke ve bu ülkelerdeki komünist odaklar tarafından desteklenmiştir. Türkiye'nin Güneydoğusunda  oynanmaya çalışılan kirli oyunun amacı da önce Güneydoğu'yu, ardından Türkiye'yi ve en son olarak da tüm dünyayı komünist yapabilmektir.  Bu süreçte, “özerklik”, "PKK ile masaya oturalım" veya "Güneydoğu'da PKK'ya toprak verelim" şeklinde çıkan aykırı sesler, bilerek veya bilmeyerek komünist bir dünya devleti kurulması amacına hizmet ediyor. İnsanların çok büyük bir bölümü ise bu ciddi tehlikenin farkında bile değil. Kendilerince, toprak verilirse, PKK ile masaya oturulur ya da terörist başı Abdullah Öcalan ikna edilirse ya da PKK’ya taviz verilirse Türk topraklarında terörist hareketin son bulacağını düşünüyorlar.

 

Oysa tek amaçları; 20. yüzyılda dünyaya acı, kargaşa ve zulüm getiren komünizm felaketini ve vahşetini daha da vahşi bir şekilde yaşatmaya çalışmak.

Bu program serimizde komünist bir terör örgütü olan PKK'nın asıl niyetini, Kürt kardeşlerimize yönelik oynanan oyunu ve ülkemizin bölünmesinden yana olanların çarpık fikirlerini ortaya koyup,bu çirkin oyunu Allah’ın izniyle bozacağız.

 

Ancak Öcalan'ın basına yansıyan bazı sözlerinden aslında PKK'nın ve Öcalan’ın fikirlerinde bir değişim olmadığını da görüyoruz. Kamuoyuna "İmralı Zabıtları" olarak yansıyan, Abdullah Öcalan'ın BDP’li milletvekilleriyle arasında geçen diyaloglarda; Öcalan terörü kendince meşru göstermektedir. Ülkeyi kan gölüne çevirmekten çekinmeyen düşünce yapısından ve acımasız Stalinist felsefesinden asla vazgeçmem. Öcalan’ın bu zabıtlara geçen ifadelerine şöyle bir göz atalım isterseniz

 

Kısaca özetlersek, Öcalan’ın;

kendi hakkında Ankara DGM Cumhuriyet Başsavcılığı’nın vermiş olduğu "Marksist Leninist temelde bir devlet kurma" tespitindeki fikrinden vazgeçmediğini;

Silahlı bir ayaklanma için silahlı terörist güçlerin temin ve tesisine çalışılması talimatını verdiğini,

Örgütün Marksist-Leninist propagandasının daha da büyütülerek tabana yayılmasını, örgüt militan sayısının çokça arttırılmasını emrettiğini,

Ve bölge insanının bir iç savaşa hazır olmasına yönelik hazırlanmasını istediğini görüyoruz.

 

Öcalan’ın yıllar önce vermiş olduğu mesaja dikkat edilirse komünist grupların nihai hedefinin “Komünist bir toplum” kurmak olduğu kolaylıkla anlaşılabilir. Komünistler öncelikle içinde bulundukları topluluk üzerinde komünizmi hakim etmeye çalışırlar. Ardından, terörü kullanarak yollarına devam etmek isterler. Gerçek amaçları ise oradan dünyaya açılmaktır.

 

Evet, komünizmin fikri temeli olan materyalist dünya görüşü dünyanın pek çok ülkesinde hakim ve de terör ve şiddetin yaygınlaşmasına sebep oluyor. Bu nedenle milyonlarca insanın ölmesine neden olan, zulmün, çatışmanın ve acımasızlığın hakimiyetini hedefleyen komünist ideolojinin hangi unsurlarla hayat bulduğunu doğru anlamak son derece önemli. Çünkü bir ideolojinin yıkılması, ancak o ideolojiyi besleyen hayat damarlarının kesilmesi ile mümkün olur.

Komünizmin hayat damarı ise Darwinizm’dir.

 

Ancak karşı bilimsel delillerle komünistin beynindeki kanlı ideoloji yok edilebilir.  İdeolojileri gittiğinde, ölmeyi dahi göze aldıkları mücadeleye inançları da yok olacaktır. Gerçek çözüm isteniyorsa yapılması gereken tek yöntem budur. Aksi takdirde tehlike asla geçmiş sayılmaz. Sadece komünizm kelimesini sarf etmeyerek, tehlikeyi görmezden gelerek komünizm belası önlenemez.

Sevgili izleyenlerimiz, ilk bölümümüzün sonuna geldik. Sonraki bölümümüzde Türkiye'nin Güneydoğusunu Neden Bölmek İstediklerinden, suni bir terim olan sözde “Kürt Sorunu"ndan bahsedecek; Komünizmi besleyen Darwinist ideolojiyi detaylı olarak anlatmaya devam edeceğiz inşaAllah.


A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler