Deccal nasıl öldü?


” 150 yıl süren darwinist aldatmacanın sonu”.  DECCAL-Nedir ve ne zaman çıkacaktır?. Peygamberimizin (sav)’ in hadislerinde deccal ahir zamanda (dünyanın son devirlerinde) ortaya çıkacak en büyük neqatif güç olarak haber verilmiştir.Ahir zaman gibi olağanüstü olayların gerçekleştiği bir dönemde,zuhurunu Allahın izniyle pek yakında göreceğimiz Hz.İsa(a.s.) ve Hz.Mehdi (a.s)’ a düşmanlık yaparak tüm dünyaya şeytanın sistemini hakim etmeye çalışacak olan deccal,tarihin en şiddetli inkarcı sistemidir.Nitekim Peygamberimiz (sav). Deccalin fitnesinin büyüklüğünü şöyle tarif etmiştir:”ALLAH,HZ.ADEM’ İ YARATMIŞ OLDUĞU GÜNDEN BU YANA,DECCAL’ İN FİTNESİNDEN DAHA BÜYÜK BİR FİTNE OLMAMIŞTIR.”(Medineli Allame Muhammed Resul El-Hüseyni el Berzenci,Kıyamet Alametleri,Pamuk yayıncılık Genişletilmiş B.Baskı,İstanbul,s,225).Bir başka hadisde ise deccalin fitnesinden yalnızca müsalmanlar için deyil tüm insanlar için büyük tehlike olduğuna şöyle dikkat çekilmektedir.

ALLAH IN GÖNDERDİĞİ HER PEYGAMBER ÜMMETİNİ DECCAL İLE UYARDI .(Sahih-i Buhari,fiten 27)

İçinde bulunduğumuz dönem hadislerde bildirilen çok çeşitli alametlerden anlaşıldığı üzere ahir zaman dır.Peygamberimiz (sav)’ in hadislerinden anlaşıldığı kadarıyla ahir zaman şu anda yaşanmaktadır ve Hz.İsa (a.s.)’ ın yeniden yeryüzüne gelişi ve  Hz.Mehdi (a.s.)’ ın zuhuru Allah’ ın dilemesiyle, bu dönemde beklenmektedir.Yine hadislerde haber verildiği gibi, yaşanan ahir zaman içinde deccalin fitnesi de hissedilmekte, sevgisizlik, isyankarlık, kötülük, ayrılık, çatışmalar ve bozgunculuk dünyanın her yanına yayılmaktadır.İnsanların büyük bir kısmı deccalin fitnesine uymuşlar, güzel ahlaktan uzaklaşmışlar, yeryüzünde inkara dayalı şeytani bir sistemi kabul etmişlerdir.Deccalin yaşadığımız ahir zamanda ideolojik yönden en büyük fitnesi ise Darwnizim olmuştur. 19.yüzyılın en büyük hurafesi olan Darwinist  ideoloji. Ilk başlarda tepki görse de, deccalin etkisiyle 20. yüzyılda  toplumlara yayılmış kitleleri peşinden sürüklemiş pek çok taraftar toplamışdır. Darwinizm,  Allah’ ı inkara dayalı, sapkın, sahte bir inanç sistemi olmasıyla, deccalin bilinen  ve hadislere göre ahir zamanda beklenen büyük oyundur.

Canlıların tesadüfen meydana geldiğini  iddia eden, insanın maymun ataları olduğunu savunan, insanı yeryüzünde sorumsuz, başıboş bir hayvan olduğuna  inandırmaya çalışan, güçlü olanın zayıf olanı ezmesi gibi sapkın bir fikirle yola çıkarak kitleleri katleden, savaşları başlatan, insanları küçük ve aşağılık gören bu sahte inanç sistemi, deccalin en büyük oyunlarından biri olan Darwinizim’dir.Darwinist aldatmaca  yönteminin en açık tanımını, kendisi de bir Darwinist olan ve yaptığı katliamları darwinizm ‘den ilham alarak gerçekleştiren 20. Yüzyılın en zalim diktatörü Adolf Hitler’ in sözlerinden anlayabiliriz:

Eğer bir yalanı yeterince uzun, yeterince gürültülü ve yeterince sık  söylerseniz insanlar inanır.İnsanları bir yalana inandırmanın sırrı, yalanı sürekli tekrar  etmektir. Sadece tekrar, tekrar ve tekrar söyleyin.

Adolf Hitler

Darwinistler her zaman olduğu gibi, bilim eşittir Darwinizm yalanı ve dogmasıyla hareket etmekte, yaptıkları açıklamalarla da insanların bilinç altına bu yalanı işlemektedirler. Darwinistler bu aldatmacanın hep süreceğini zannetmişlerdir. Ama şu anki durum pek düşündükleri ve bekledikleri gibi değildir. Materyalist felsefe çöküştedir. Darwinistlerin oyunları birer birer ortaya çıkmıştır. İnsanlar, nasıl bir yalana, sahte bir dine körü körüne iman etmeye mecbur bırakıldıklarını fark etmeye başlamışlardır.Deccaliyyet artık fikren ölmüştür. Masonların tüm oyunları  ortaya çıkarılmış, yok edilmiştir. Deccaliyyetin ayakta durup tutunacağı hiçbir dal kalmamıştır. İnsanları artık daha fazla aldatamamakta, Darwinizm aldatmacasına kimseyi inandıramamaktadır.

DECCAL İN YOK OLMASINA SEBEP OLAN KİM? VE NASIL BAŞARDI?

YIL 2007...

Avrupa halkı Yaratılış Atlası ile ilk defa gerçekleri görme imkanı buldu.Çünki Yaratılış Atlası evrim teorisinin iddialarını yerle bir eden bir gerçeği, fosil kayıtlarını gözler önüne seriyordu. Birbirinden kalitelifotoğraflar içeren bu dev eser, görünümdeki  ihtişam ve etkileyiciliğin yanında. Yüce Allah ın üstün yaratışının delillerini sunan ve evrim teorisinin geçersizliğini anlatan bilimsel içeriliğiyle de dikkat çekti.


DEVAMINI GÖSTER