Darbe girişimi gecesi Adnan Oktar’ın canlı yayınında neler oldu?

Darbe girişimi gecesi Adnan Oktar’ın canlı yayınında neler oldu?

Sn. Adnan Oktar’ın 15 Temmuz gecesi canlı yayınındaki konuşmasından bir bölüm

ADNAN OKTAR: Fakat ben yine söylüyorum Sayın Kılıçdaroğlu geniş böyle güzel bir açıklama yaparsa canlı yayında, vakit geç falan değil, olur. Çok iyi olur. Zaten böyle şeylerde geç vakit diye bir konu olmaz. Sayın Bahçeli de bir daha açıklama yaparsa çok iyi olur.

Sn. Adnan Oktar’ın çağrısının ardından Sn. Kılıçdaroğlu NTV’de canlı yayına bağlandı

KEMAL KILIÇDAROĞLU: Efendim, biz demokrasimizi güçlendirmek için uzun süre çaba harcadık. Cumhuriyet olarak, yurttaşlar olarak, hep birlikte demokrasimizi güçlendirmek istedik. Ve darbelerden çok çektik. Acı darbelerin izlerini hala taşıyoruz. Dolayısıyla yeni bir darbeyle karşılaşmak asla ve asla kabul edeceğimiz bir olay değil. Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak zaten bizim temel görevlerimizden, temel ilkelerimizden birisidir. Herkes şunu çok iyi bilmeli ki Cumhuriyet Halk Partisi, parlamenter demokrasimizin vazgeçilmezi olan yurttaşlarımızın özgür iradesine bağlıdır ve bağlı kalmaya da devam edecektir.

15 Temmuz 2016

Sn. Devlet Bahçeli darbe girişimi sırasında Başbakanımız’ı aradı ve darbeyi yatıştırıcı yazılı açıklama yaptı.

BÜLENT SEZGİN: Sayın Bahçeli Başbakanı aramış; “Kalkışma kabul edilemez.”

ADNAN OKTAR: Bahçeli tabi devlet terbiyesi almış, dem almış, aklı başında, arif bir insan. Tabi ki meşru hükümeti insanlar oyuyla iktidara getiriyor. Tabi ki meşru hükümeti korur. Yani ne diye meşru hükümete tavır alsın?

Sn. Adnan Oktar’ın 15 Temmuz gecesi canlı yayınındaki konuşmasından bir bölüm

ADNAN OKTAR: Allah razı olsun. Millet iyi, siyasilerimiz de mükemmel insanlar. Bak Kılıçdaroğlu çok güzel açıkladı. Sayın Devlet Bahçeli çok güzel açıkladı. Zaten o ikisi açıklama yapınca konu bitti yani. Ama neden böyle bir şeye gerek duydular? Bu metafizik, açıklanabilecek gibi değil. Hayret edilecek şey. Milletin desteklemediği bir şey niye yapıyorsunuz kardeşim?



DEVAMINI GÖSTER