DARWINİZM İLE DİNİ BAĞDAŞTIRMAK BÜYÜK BİR TUZAKTIR

ETİKETLER:

14 Ağustos Cuma akşamı Haber Türk Kanalında yayınlanan Sansürsüz programındaki evrimci safsatalara anı anına Harunyahya.tv adresinden Oktar Babuna ve Cihat Gündoğdu cevap vermişlerdir.


Bakın, bu büyük bir tuzak. Darwinizmle dini bağdaştırmaya çalışmaları. Oysa, biz doğaya baktığımız zaman, Allah tarafından yaratıldığını görüyoruz. Kuran'a baktığımızda, zaten bilimi Yaratan'ın Allah olduğu için, Allah`ın yoktan var etdiğini, ol demesiyle olduğunu mesela, melekler ve cinler var. Melekler ve cinler evrimle mi yaradılmış? Elbette değil. Mesela, Cennet`te Allah bize köşkleri, hurileri, ordaki insanları yaratdığını bildiriyor. Onlar evrimle mi yaratılmış?

Elbette, Allah`ın ol demesiyle yoktan var edilmiş canlılar bunlar. Cennet`te o şekilde yaratılıyor. Cennetdeki köşkler, Cennetdeki elbiseler, Cennetdeki tahtlar da bu şekilde yaratılıyorlar. Dolayısıyla Kurandaki bütün yaratılış örnekleri Allah`ın hiçbir sebepe ihtiyacı olmaksızın sadece ol demesiyle yaratıldığını bize bildiriyor. Dolayısıyla Allah`ın evrimle yaratmış olması da söz konusu değildir. Fosiller de buna, 250 milyon fosil de bize bunu söylüyor. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler