DARWINİSTLERİN İNSANIN EVRİMİ ALDATMACALARINA CEVAP

ETİKETLER:

14 Ağustos Cuma akşamı Haber Türk Kanalında yayınlanan Sansürsüz programındaki evrimci safsatalara anı anına Harunyahya.tv adresinden Oktar Babuna ve Cihat Gündoğdu cevap vermişlerdir.


Bakın, buda kaçamak cevap. Bu insansı kavramı da tamamıyla göz boyamaya yönelik bir şey. Çünkü ortada bir maymun var, yine. Sonuç itibarı ile kıllı bir canlı. Her ne kadar insana benziyor olsada sonuçta maymundan ibaret. Bakın Cihad Beyin dediği nokta çok önemli. Mesela, maymun dendiği zaman bundan şiddetle rahatsız oluyorlar. Diyorlar ki, ortak ata diyorlar. Oysa maymuna benzeyen bir canlı gösterdikleri fosillerde, hepsinde görüldüğü gibi maymuna benzeyen canlıları gösteriyorlar. Buna maymun denmiş ve ya taymun denmiş ne fark eder?

Ortak ata deyerek böyle kaçamak bir şekilde sanki öyle deyince evrimi kanıtlayacağını, ispatlamaya çalışıyorlar. Oysa gösterdikleri tüm fosiller vahşi hayvanlara aid, maymunlara aid, ormanda yaşayan, keskin dişleri olan, kendi türlerini sardığı.

Bakın arkada görüyorsunuz çizim bir hayali çizim bir kere. Çünkü fosillerin ellerinde çoğu zaman bir kemik parçaları oluyor. Mesela, kafatası fosilinden ve ya vücudun eksik, tam bile olsa iskelet hiç bir zaman siz yumuşak dokuları tahmin edemezsiniz. Dolayısıyla, böyle çiziklere güya yarı insan, yarı maymun, türlü varlıklar, geçmişte yaşamış gibi bunların tamamı hayali çizimlerdir. Bunu evrinciler de kabul etmiyor. Çünkü siz aynı fosillleri aynı kemik parçalarını yüz ayrı sanatçıya verseniz, yüz ayrı resim meydana geliyor. Nitekim biliyorsunuz değil mi? Cihad Bey geçmişte de böyle aynı fosil üzerinde bir çok değişik hayali çizim var. Yani, tam bir komedi oynanıyor.

Şey var, özellikle en komik olanı da şu. 1920 senesinde bir fosil buluyorlar.Nebraska'da. Fosil ama tek bir dişden oluşuyor. Tek dişden yola çıkarak o, onun ayakta nasıl durduğu, aile yapısı, herşeyini resimliyorlar. Sonradan anlaşılıyor ki, o bir maymuna da aid deyil, bir insana da aid olmadığı anlaşılıyor. Yalnızca bir yaban donuzuna aid olduğu anlaşılıyor bu dişin. Ve daha sonra 'Nebraska adamı' adı verilen fosil daha sonra 'Nebraska domuzu' diye anılıyor. Bakın, burda şimdi australopitekustan, homo habilisten, homo rudolfensisden bahsediliyor. Bu fosillerin tamamı en tanınmış paleontologlar, evrimciler tarafından bile artık maymun oldukları kabul ediliyor. Bunlar bakın “Leak ailesi” bir aile var. Ünlü fosil bilimci evrimci bir aile. Bunların bulduğu fosiller, bunların bir kısmı. Kenya'da.

Evet. Kenya'da 'Olduvai George' bölgesinde bu australopitekus, homo habillis, homo erectus hatta homosapiens denen modern insan homosapiens modern insan homo erectus da gerçek insan fosilleri, nesli tükenmiş gerçi. Bunların hepsini aynı katmanlarda buluyorlar. Dolayısıyla bunların tamamını aynı dönemde, birlikte yaşadığını gösteriyor bu. Oysa evrime göre biri önce yaşayacak, ondan sonra diğerine geçiş olacak, ondan sonra diğerine geçiş olması gerekirken bunlar fosillerin tamamını aynı katmanda buldular. Dolayısıyla kendi kendilerini çürüttüler zaten böyle. Bu tip iddialarla hep ortaya çıkıyorlar. Mesela, geçenlerde 'ida' denen fosili ileri sürdüler. Bu da evrimciler tarafından yalanlandı. Bu bir Madagaskar maymunu. Soyu tükenmiş bir lemur türü.

Evet.

Başka hiçbir şey değil. Ne bir yarı özelliklere sahip organları, uzuvları tamamen meydana gelmiş, oluşmuş bir canlı zaten. Bir arageçiş özelliyi gösteren canlı zaten değil. Ki yanı bir çok örneyi bu günümüzde var zaten. Bu lemur farklı türleri olarak var günümüzde yaşayan. Bilim adamlarının zaten yaptıkları çalışmalar var. Bunlardan da kısaca bahsedelim, çok detaya girmeden. Mesela, bu australopitekus güya insanın atası diye bahsetdikleri homo habillis, homo erectus üzerinde Fred Spoor, Bernard Wood gibi. Çok ünlü bilim adamları bir takım araştırmalar yaptılar. Şuna baktılar. İç kulaktaki yarımdaire kanalları var. İnsanın denge organları. Bunları bir biri ile kıyasladılar. Biz bugün iç kulaktaki denge organlarının maymunlarda farklı, insanlarda tamamen farklı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla bu üç saidi insanın atası gibi göstermeye çalıştığı fosillerin üçünde de maymun olduğu australopitekustan, homo habilisten, homo rudolfensisden aynı olduğu, homosapiens, yani modern insanınkinin tamamen farklı olduğu anlaşıldı. Dolayısıyla, evrimcilerin kendileri bile buldukları bulgularla zaten bu fosilleri yalanlıyorlar. Zaten böyle bir geçiş imkansız. Allah maymunu hayvan, insanı insan olarak yaratmıştır. İnsanı insan yapan, yani ben dedirtdiği kendisinin farkında olduğu insanın ruhudur zaten. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler