Cevat Babuna BAV üyelerini anlatıyor: ''BAV üyeleri temenni edilecek vasıflara sahip insanlar... Adnan Oktar'ın kitapları muhteşem kitaplar''


Cevat Babuna: "Ben bilim araşdırma vakfını çok yakinen tanıyan,ve size doğru bilgiler vere bilecek olarak burda bulunuyorum."

- Ama siz öbür faliyetlerini biliyorsunuz.

Cevat Babuna: Ben vakfı çok iyi tanıyorum, bu çocukları çok iyi tanımak imkanı buldum ve size sağlam bilgi vermek üzere burda bulunuyorum. Anadoluda,Gaziantep'de,Afyon'da efendim Urfa'da,Trabzon'da, Adapazarı'nda seri halinde konferanslara gitdim ben bu delikanlılarla beraber ve orada bakın seyahatta tanıdım. Biliyorsunuz bir deyim vardır ”İnsanları tanımak isterseniz ya askerlikte beraber olacaksınız, ya da beraber seyahat yapacaksınız”. Bu çocukların hepsinin fevkalade iyi ailelerden geldiyini, fevkalade iyi yetişdiklerini, hepsi mesela bu iki arkadaşımız, burada oturan iki arkadaşımız biri Galatasaray mezunu, o birisi Saint Benoit mezunu ,biri Uluslararasi İletişim fakültesinden mezun, arkadan master yapmış, arkadan doctoral öğrencilik yapıyor, aynı zamanda iş adamı, yani temenni edilecek vasıflara sahib insanlar. Bunları ben milli, manevi değerlere bağlı, memleketini seven, fevkalade dürüst, ahlaklı kişiler olarak aylarca beraber kalmak suretiyle tanıdım. Aylarca, bir gün, iki gün değil ve…

-Aynı ortamlarda mı yaşadınız?

Cevat Babuna: Aynı ortamda, otellerde beraberdik, otelde beraberdik, beraber konferanslara gitdik, beraber oturup yedik-içtik, ondan sonra ben bir rahatsızlık geçirerek bırakdım, onlar daha 120 konferans verdiler Türkiyede. Verdikleri konferanslarda bilimsel konferanslar ve dediğim gibi milli, manevi değerlere değer veren hareketler. Bunlar belirli bilgilerin hazm edilmesi.

-Derlenmesi

Cevat Babuna: Derlenmesi, hazm edilmesi ve sunulması. Şimdi bu kitablar fevkalade enteresan, yani bu, şu atom kitabında mesela bir atom bilgisinin sahipolabileceği bilgileri almış ve halkın anlayabileceği bir şekle sokmuşdur. Ben kendisiyle hiç karşılaşmadım, fakat yüzün üzerinde kitabı ve şu gördüyünüz, bunların hepsi bilimsel kitablar. Bunların her biri hakikaten şunlardan bir tanesini alıp okuyun, ben size veriyorum, hangisini veriyim? Şunu veriyim ben size , Savunma sistemi, insanın savunma sistemini bu kadar güzel anlatan ben hiç bir kitab görmedim. Ancak kendi hayatını vakf etmiş olan insan, öyle anlaşılıyor, devamlı okuyan insan, hiç dışarıyada çıkmayan. Ama çıkmıyor ve o zaman ne yapıyor kitab yazıyor. Kitabları getirin dedim, yüzden fazla kitab ,ben ancak bir kaçını size getirebildim ve bunların hepsi kendi sahalarında en ileri derecede uzmanın yazabileceği bir kitab ve aynı zamanda da halkın her kesiminin anlayabileceği bir dilde yazılmış bir kitab.


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler