Bir evrim yalanı daha ortaya çıkarıldı


Darwinistler neden kendilerini küçük düşürmekte bu kadar ısrarlılar?

www.evrimteorisi.info

Austalopitchecus sediba hakkındakı iddialara cevap vermeden önce Darwinistlerin tarihe geçen benzer sahtekarlıklarından birkaç örnek verelim.

PİLTDOWN ADAMI SAHTEKARLIĞI

Piltdown adamı insan kafasına orangutan çenesi monte edilerek elde edilen bir kafatasından ibaretti. Bu sahte kafatası hakkında birçok çizim ve rekonstrüksiyon yapıldı, 500`e yakın makale yazıldı. Orijinal kafatası British Museum`da sergilendi. Bu buluşdan 40 yıl sonra Piltdown fosilinin bir sahtekarlık ürünü olduğu ortaya çıkarıldı.

NEBRASKA ADAMI SAHTEKARLIĞI

1922`de Amerikan Doğa Tarihi Müzesi müdürü Henry Fairfield Osborn, Batı Nebraska`daki Yılan Deresi yakınlarında, Pliosen dönemine ait bir azı dişi fosili bulunduğunu açıkladı. Bu diş, iddiaya göre, insan ve maymunların ortak özelliklerini taşımaktaydı. Çok geçmeden tek bir azı dişi fosilinden yola çıkılarak Nebraska adamı`nın ailesinin doğal ortamda resimleri yayınlandı. Ancak bir süre sonra bu dişin, maymun benzeri bir yaratığa veya bir insana değil de soyu tükenmiş bir domuza ait olduğunun anlaşılması, evrimcileri büyük hayal kırıklığına uğrattı. 

İDA SAHTEKARLIĞI

Hatırlanacağı gibi, Mayıs 2009 tarihinde Darwinistler İda isimli fosili insanın sözde atası olarak tanıtmaya çalışmışlardı. Ancak İda`nın soyu tükenmiş bir lemur fosili olduğu Sayın Adnan Oktar vesilesiyle ortaya konmuş ve Darwinist medya özür dilemek zorunda kalmıştı. Australopitchecus sediba hakkındaki iddialara cevaplar

Darwinistler sonunda başlarına gelenin tam olarak farkındalar, Kapsamlı ve kesin bir yenilgiyle yenildiklerini çok iyi biliyorlar. Ancak onlar şu anda yalnızca “bir şey olmadı ki” felsefesinin temsilciliğini yapıyorlar. Aslında yenilmediklerine kendilerini inandırmak istiyorlar ve üstelik başka insanların da buna inanacaklarını umuyorlar. Fakat yanılıyorlar.

Hedefleri ne olursa olsun Darwinistler, sahte teorileri adına ortaya çıktıkça sürekli olarak küçük düşüyorlar. Son günlerde ise ülkemizdeki birkaç mutat takipçisi ile birlikte Darwinist yayınlar, Australoptchecus sediba adını verdikleri hayali bir fosil alarak “elimizde homo habilis fosili var” diye gündem oluşturmaya çalışıyorlar. 


DEVAMINI GÖSTER

Benzer Eserler